Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild arıyorum


katsuk

Öne çıkan mesajlar

Wildsoul serverinde Barbarian açtım. Henüz yeni.

Eğlenmek için oynuyorum 3 günde 80 olacağım gibi bir amacım yok. İngilizcem çok kötü oyun hakkında soru sorup cevap alabileceğim, Guild chatte sohbet edip eğlenebileceğim, akşamları işten sonra 2-3 saat takılıp eğlenmek maksadıyla, sosyal amaçlı bir guild arıyorum.

Wowdan yeni kaçtım, her akşam raide girip oyunu iş haline getirmemek amacındayım.

Server önemli değil char yeni olduğundan server değiştirebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lol. Sende benim gibi düşünüyorsun. Bende wow da öyle asker olmaktan baymıştım. Cromda bende barbarian karakterim var. Gel takılalım. Zaten yavaş level alıyorum. Bana rahat yetişirsin. Bİraz rp yapıyorum hafiften. o sebele. Guild de var. 40 küsür kişilik. Eğlenceli. Herkes türk guild de.

nick Ulubatli
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guild olayı sonrada olsa olur. Bende oyunu biraz level 30 -40 lara kadar solo rahat yaparsın. Çok sorun değil. Tarzanca olsa da grup questlerini yaparsın. yardom ederim her şekilde. Bende işden 20:00 21:00 ciraı girip 1-2 saat takılıyorum. CUma akşmları ve hf sonu daha fazla takılıyorum.
Tabi yaş fazla olunca zor oluyor . eskisi gibi olmuyor. 8-)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında wow a kötü takmıştım hayatı askıya almıştım. Wildhammer da İstanbul guildinde officerlik yaptım. 3 tane 70 bilmem kaç tane alt kastım. Haftada 4 akşam progres derken oyun işe döndü, 25 kişi beklerken başka işlere vakit kalmadı. 1 ay önce bıraktım. Şimdi tekrar o hale dönmek istemiyorum.

Guild olsun istiyorum; sohbet edelim, gülüşelim, bir şeyler öğrenelim. Oyunun mantığını görevleri filan anlayarak zevk alarak yani oyun oynayarak yapayım istiyorum.

Ancak guild chatte seviye önemli. Küfür, aşağılama vs. şeyler olmasın arkadaşça hatta ailece sohbet edelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...