ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ya pirates of the caribbean'ı indirdim kazaa'dan bs player ve divx playerla acamadım . XVID diyor .. Bunu buraya yazdıım icin cok ozur dilerim ama biraz acil olduu icin i$im buraya yazdım ... Adminlerden $imdiden ozur dilerim yani .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 onun kendi codec'i var onu indirmen gerekiyor. Sanırım kazaalite'in codec paketinde olması gerekiyor. Yada divx programını güncellemen gerekiyor.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 divx programı guncellenmi$ durumda da olmuyor .. Kazaalite da yok ee ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 unuttum tam da biri gelip düzeltir divxi i yapanm ekipten birilerini atmıslar o birileride gıcıklık olsun diye xvid i yapmıslar falan kazaa nin divx formatı öle acaip bişidi aklımda kalmamıs pek :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar