Poaco Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Herkes bi yassın bakalım pati ahali hangi cluster'da hangi realmda oynuyor gorelim :) Ben Killibury / Albion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bossiney/Midgard Devonda bi theurgist'im var molvik için kasıyom. Belki devam ederim. Poaco sen origins serverına geçecen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Origins olayına baktım adamlar gene çok saçma işler peşinde o serveri aeklicekler zaten toa clusterlarıdna duzgun populasyon yok bide onu 2ye bolucekler bi kısım origin'e gecicek bi kısım toa da kalıcak gene populasyon az adamlar bide hangi akla hizmetse :) origin serverında Theurgist olmucakmış... üstüne bide midgard'ta ek class olarak Valkyrie'i kaldırmıyıcaz diyorlar :) bole giderse oynamam originde falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ben theurgist oynamayı düşünüyodum o serverda. Onu da kaldıdılar. Wizard olabilir. Biraz da toa oynayıp atlantisi de gezmek istiyorum ama buff bot olayı çok can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Theurg olmamsı cok kotu kalkıp ta alb oynamam oyle olursa originde :p baska bi realmda overpowered bişi bulup onu oynamak lazım olmadı hep beraber geceriz : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bu server hakkında bilgisi olan varmı? ne zaman eklenicek nasıl olucak nedir ne değildir. Teşekkürler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Heraldda buldum resmi açıklamayi ama adamlar tam Warhammerin cıkıs zamanına denk getirmisler klasik mythic fail i :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Poaco said: zaten toa clusterlarıdna duzgun populasyon yok bide onu 2ye bolucekler bi kısım origin'e gecicek bi kısım toa da kalıcak gene populasyon az adamlar bide hangi akla hizmetse walla age of conan bekleneni veremezse min 1000 kisi camelotun yeni serverına doner diye dusunuyorum. zaten onunda omru uzun olmaz lakin warhammer gelicek server acıldıktan en gec 1 2 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar