tunch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 selam pati ahalisi geçen ilk 2-3 hafta sonrasında , oyundan aldığım zevk git gide azalmakta , değişik sınıfları denesemde , solo kasmak ile zevk alamamaktayım ve sürekli grup dilenmekten de bıkmış durumdayım. zaten çok fazla vakit ayıramadığım oyuna girdiğimde de hayal kırıklığı ile "exit now" demekten gına geldi. bu sebepten ; -akşamları 2-3 saat civarında olmak kaydıyla sürekli beraber kasıcak -oyundan "multiplayer" zevk almak isteyen -pve serverda oynamak isteyen (grup halinde olucaksa pvp serverda da olabilir) -quest ve grind karışık şekilde oynanıcak bir grup başlatmak niyetindeyim. 2 kişi de olabilir 6 kişi de , ama dediğim gibi sadece grup ile kasılıcak karakterlerden oluşucak eğer benim gibi solo kasmaktan sıkılmış kişiler birleşmek isterseniz , buyrun konuşalım. not : biliyorum oyun çok yeni , herkes kafadan re-roll yapmak istemiyebilir , zaten onlara iyi oyunlar dilemekten başka çarem yok , ben oyuna tutunmak için son çaremi deniyorum. herkese iyi oyunlar. not 2 : "ev arkadaşı arıyorum" ilanları gibi olmuş topic , affınıza sığınıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sanırım crom da barbar kascam daha karar vermedim oyun gelsin bakcam uyarsa party marty yaparık tek kasmayı bende sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 abi niye bi guilde girmeyi denemiyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Aquilonia ya bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar