tunch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 selam pati ahalisi geçen ilk 2-3 hafta sonrasında , oyundan aldığım zevk git gide azalmakta , değişik sınıfları denesemde , solo kasmak ile zevk alamamaktayım ve sürekli grup dilenmekten de bıkmış durumdayım. zaten çok fazla vakit ayıramadığım oyuna girdiğimde de hayal kırıklığı ile "exit now" demekten gına geldi. bu sebepten ; -akşamları 2-3 saat civarında olmak kaydıyla sürekli beraber kasıcak -oyundan "multiplayer" zevk almak isteyen -pve serverda oynamak isteyen (grup halinde olucaksa pvp serverda da olabilir) -quest ve grind karışık şekilde oynanıcak bir grup başlatmak niyetindeyim. 2 kişi de olabilir 6 kişi de , ama dediğim gibi sadece grup ile kasılıcak karakterlerden oluşucak eğer benim gibi solo kasmaktan sıkılmış kişiler birleşmek isterseniz , buyrun konuşalım. not : biliyorum oyun çok yeni , herkes kafadan re-roll yapmak istemiyebilir , zaten onlara iyi oyunlar dilemekten başka çarem yok , ben oyuna tutunmak için son çaremi deniyorum. herkese iyi oyunlar. not 2 : "ev arkadaşı arıyorum" ilanları gibi olmuş topic , affınıza sığınıyorum :)
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sanırım crom da barbar kascam daha karar vermedim oyun gelsin bakcam uyarsa party marty yaparık tek kasmayı bende sevmem
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 abi niye bi guilde girmeyi denemiyosun ?
Öne çıkan mesajlar