MuDo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bunuda yazdırdılar en sonunda.. Bana bir dünya göster kimsenin olmadığı, Birbirine kenetlenip arkasından çelmelerin takılmadığı.. Kırık kalplerin, kirli sözlerin ve anlayışsız gözlerin olmadığı, Arkadaşların değil dostların olduğu.. Bana bir dünya göster.. Rahatça koşabildiğim ve haykırabildiğim bir dünya, Rüya değil DÜNYA diyorum... Her bakışta bir çıkar, her çıkarda bir sömürülme Her sömürülmede bir darbe yenilen bir dünya değil, Seni, beni, Onu.. Bizi anlayan anlatan bir dünya, Sahteleri değil, saydam gerçekleri tartışan dünya, Anladığını anlatan, anlattığını anladığımız dünya, Bilgiyi paylaşan, Bana ben olduğum için değil de.. İnsan olduğum için değer veren bir dünya istiyorum senden.. Çok şey beklemiyorum öyle değil mi? Ey boşluk.. Beni duyuyorsun biliyorum orada bir yerlerdesin.. Bunları senden başkasının anlayabileceğini sanmıyorum, Haykırıyorum sonu gelmeyen bir umutsuzluğa, Ağlıyorum dayayarak başımı ıslak ve soğuk duvarlara, Konuşuyorum sana, Konuşuyorum boşluğa; Anla beni boşluk.. Anlat beni boşluk.. Artık öğret insanlara ne olduklarını, Neden yaşadıklarını ve nereye doğru yol alacaklarını, Bize aynı olduğumuzu anlat, Farklı dünyalardaki insanlardan kopyalanmadığımızı Hepimizin bir kökenden geldiğini birlik olmamız gerektiğini anlat.. Her gün bir amaç için binlerce oyuna araç olduğumuzu, Gözlerimizin önündeki kara bulutları kaldırmamızı.. Sahte yüzlerden, boş sözlerden yalancı gözlerden ırak, Masum gerçeklerle bir yaşamamız gerektiğini anlat.. Bana bir dünya göster.. Birlikte dayandığımız, Ayrı iken yıkıldığımız bir dünya… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Çok güzel olmuş ellerine sağlık çok beyendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 güzel olmuş yüregine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 pek güzel, Rüya değil DÜNYA kısmını sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar