Xo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 eski yeni olması çok önemli değil. age of empires, command&conquer serisi dışında strateji oyun tavsiyesi istiyorum. zevkli ve dengeli (online) oynanabilirliğe sahip olursa da hoş olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 rise of nations tavsiye ederim ben oynuodm bi ara baya. battle for middle earth olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bfme 2 commandos serisini oynamadıysan commandos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Front Mission serileri... Oyun efsaneleri deseniz, 4-5 isim say deseniz bunu mutlaka sayarım. Oynamayan çok şey kaçırıyor bilesiniz. (Yakında fotoromanını yapacağım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 STARCRAFT Daha önce denmemiş olmasına inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 "craft" serisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yeni oyunlardan beğenilen Company of Heroes ve World in Conflict var, ikisi de oynamadım ama genel olarak beğenilen oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 COH all the way baby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 starcraft tabiy ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 COH son çıkan ek pakete alışamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Opposing Fronts'u fucktiret zaten,bence sadece ünite çoğunluğunu arttırmak için çıkarılmış bir paket o. Vanilla COH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ek paketsixz tırt geliyo bana. bide ek paketiyle özellikla splah dmg veren üniteler tanklr toplarrın etkileri etrafı parcalayışları fala daha duzgun calışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar