Xo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 eski yeni olması çok önemli değil. age of empires, command&conquer serisi dışında strateji oyun tavsiyesi istiyorum. zevkli ve dengeli (online) oynanabilirliğe sahip olursa da hoş olur :)
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 rise of nations tavsiye ederim ben oynuodm bi ara baya. battle for middle earth olabilir.
Peter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bfme 2 commandos serisini oynamadıysan commandos
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Front Mission serileri... Oyun efsaneleri deseniz, 4-5 isim say deseniz bunu mutlaka sayarım. Oynamayan çok şey kaçırıyor bilesiniz. (Yakında fotoromanını yapacağım)
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 STARCRAFT Daha önce denmemiş olmasına inanamıyorum.
Seru Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yeni oyunlardan beğenilen Company of Heroes ve World in Conflict var, ikisi de oynamadım ama genel olarak beğenilen oyunlar.
venom Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Opposing Fronts'u fucktiret zaten,bence sadece ünite çoğunluğunu arttırmak için çıkarılmış bir paket o. Vanilla COH.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ek paketsixz tırt geliyo bana. bide ek paketiyle özellikla splah dmg veren üniteler tanklr toplarrın etkileri etrafı parcalayışları fala daha duzgun calışıyo
Öne çıkan mesajlar