kabuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 saçlarımda ellerin vardı. uykumun derinlerinde uyandığımı farkedemem ya işte o anda; gözlerimi açıp hiçbir şey göremediğim o anda, senin gözlerin vardı gördüğüm tek şey hatırladığım tek şey geceden kalan uyandığımda kapkara teninin bembeyaz kokusu vardı simsiyah ve bembeyazdın sen her ikisi birdendin benim gibi gri değildin sen vardın. gidiyorum ben dediğimde hoşçakal deyişin geri dönene kadar hoşgeldin oluyordu ve eve koşuyordum koşuyordum çünkü tüm gün hayal ediyordum "hoşgeldin" diyordun bana kapının kilidinin sesi anahtarın sesine karışmıyordu sadece "ben geldim" "hoşgeldin" e karışıyordu bulut yok oluyordu ben oluyordum sen oluyordun biz olamıyorduk sadece siyahına ve beyazına hayran kalıyordum griydim ben siyahına da ekleyemezdim beyazına da... ama sendendim ben her ikisinden birazcık ve belki birazcık daha istesen seni anlamak isterdim çünkü sendendim ben işte biraz beni güldürebilmek için ne gülüyordun ne ağlıyordun kendine kaldığın zamansa gülebilmek için ağlıyordun siz olmamasına, biz olmamasına, olmasına olan inançsızlığına... ellerin vardı sesin sesime karışıyordu sana hayran kalıyordum sendendim ben biraz ve sen inanmamaya inanıyordun ellerin olsun sesin sesime karışsın sana hayran kalayım senden olayım biraz ama biraz daha yakın ve sen benle olmasa da bir "biz" ihtimaline inan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 güzel ama çok tanıdık çağrışım yapmış bi yerden sanırım? yada bana öle yapıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar