White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 arkadaşlar bir ara bilgisayarcıya vermiştim, anakartıma zarar mı geldi bilmiyorum (asus commando nun kartını kullanıyorum)oyunlarda çızırtı problemlemi yaşıyorum, ses kartını sildim , yükledim ama düzelmedi, problemi şuki bilgisayarcıya veremem çünkü bakıyosunuz 30 dakika birşey yok bakıyosunuz 15 dakika sonra başlıyor, genellikle konuşmalarda oluyor, acaba anakartmı zarar gördü napabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ses kartı onboard mı? onboard kartlarda cızırtı olabiliyor. ama daha onceden yoktu da bilgisayarcıdan gelince başladıysa bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 cızırtı ayrıca aşağıda konun var zaten neden aynı şey için konu açıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Overseer said: cızırtı ayrıca aşağıda konun var zaten neden aynı şey için konu açıyosun? Çünkü aşşağıda başka birşey sormuştum, fistan saolsun buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 oper said: ses kartı onboard mı? onboard kartlarda cızırtı olabiliyor. ama daha onceden yoktu da bilgisayarcıdan gelince başladıysa bilemem... evet onboard, bugün yaklaşık 2 saat oyun oynadım, 2 saat sonra çızırtı olmaya başladı, bilgisayar yeni aldım, 3 ay kulladım ozaman ya çok şanslıydım yada bilgisayarcıdan sonra oldu, evet haklısın aslında onboard kartlar realtek gibi harbi uyduruk oluyorda ama asus commando nun kartı hd kart gayet iyi aslında ama genede bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar