Mavi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Arkadaşlar merhaba. 6 Haziran Cuma günkü Serdar Ortaç konserine bilet satıyorum. Konser 21:00 da başlıyor kuruçeşme arenada. Bilet fiyatları Biletix ' te 60.00 YTL' dir. ( http://www.biletix.com/event.htm?id=JSER1&pr=BK ) Ben 30.00 YTL ye satıyorum. Turkcell Kuruçeşme Arena'ya etkinlik günleri Dentur tekne seferleri düzenlenecektir. Belirtilen fiyatlar tek yön ücretleridir. Etkinlik bitiminde Turkcell Kuruçeşme Arena'dan, aynı istikametlere, aynı fiyatlardan, dönüş seferleri olacaktır. Hareket yeri : Kadıköy ( İDO Beşiktaş iskelesi yanı) Hareket Saatleri : 19:50 Bilet ücreti : 5,00 YTL Hareket yeri : Üsküdar ( Dentur Avrasya Terminali ) Hareket Saatleri : 20:20 Bilet ücreti : 4,00 YTL Hareket yeri : Kabataş ( Dentur Avrasya Terminali ) Hareket Saatleri : 20:10 Bilet ücreti : 2,50 YTL Hareket yeri : Beşiktaş ( Dentur Avrasya Terminali ) Hareket Saatleri : 20:20 Bilet ücreti : 2,50 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar