Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 nerelerdesınız kımler var kımler yok su ızmırden burda hadıyın acın kesenın agzını bır seyler yapak sıkılıyorum yagmurda var zatı ızmırde sımdı gunes actı nasıl bır havadır bu anlıyamadım hadı patıcık aılesı olarak bıseyler yapalım bır yerde takılalım ıcelım zıbaralım sızalım yada nerelerde takılıyorsunuz ne edıyorsunuz su koca segırde[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Izmırlı yokmu?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 dur olm soğuk daha hava[signature][hline]:;suicidal icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Justin, 12 February 2004 22:20 tarihinde demiş ki: ehehe kasma llama ben çok kastım biraraya getirmek için boş işler gelmiyor kimse heheh bu arada ben güzelyalı sahil deki cafelerde tkaılırım siesta aquarium elhamra mercan sanita vs. izmir amerikan'a turnuvaya gitmiştik kaldığım çocuk beni bi yere götürmüştü alışveriş merkezi gibi herkes ordaydı baya güzeldi orası ya..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 napsın herkez gibi kar beklerler sonrada tatil :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Justin yaparız bıseyler buluruz bır baslarız bız toplanmaya mılletı hefeslendırırız[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar