DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Herkesin görüşüne saygım var fakat ben bu karakteri günde 8-10 saat grind ile yaptım. We ToSa tankın tek faydası exp leechdir :).. Kendi AoEsini yapar kendisini healar solo rahat level atlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Tebrikler:) Bu arada ilk oynadıgım mmorpg lerde lvl lar grindle alınıyordu. zaman gectikce yeni oyunlarda hep quest mantıgı yerleşti. bu oyunda biraz grind olayına dönmek zorladı beni lvl 47 den sonra 3-4 quest anca yapabildim su an grind yapıyorum sıkıcı gelmeye başladı. gerçi necromancer ile düzgün oynamayı yeni yeni ögrendim.(ezikliğine ragmen:)) neyse yeni lvl 55+ questler falan gelicek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 tebrikler ve umarım aoc oynayan türklerin başarılarını hep görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 DALtanyan said: Sanırım PvP serverlarında Türk olarak ilk 80 benim 3 gündür finaller yüzünden giremiyordum. 80lerimiz görelim. dostum sagdakı barları 12 ye nasıl cıkardın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Herhangı bı arkadasta hemen yazarsa ben bulamadım optıonda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 erkanbuyuk007 said: DALtanyan said: Sanırım PvP serverlarında Türk olarak ilk 80 benim 3 gündür finaller yüzünden giremiyordum. 80lerimiz görelim. dostum sagdakı barları 12 ye nasıl cıkardın ? barın altından tutun ve aşağıya doğru çekin.. aynı win pencereleri gibi ;) edit: 12 olması gerekmiyor.. 8-9-10 vs istediğin kadar uzatabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 icphedia said: erkanbuyuk007 said: DALtanyan said: Sanırım PvP serverlarında Türk olarak ilk 80 benim 3 gündür finaller yüzünden giremiyordum. 80lerimiz görelim. dostum sagdakı barları 12 ye nasıl cıkardın ? barın altından tutun ve aşağıya doğru çekin.. aynı win pencereleri gibi ;) edit: 12 olması gerekmiyor.. 8-9-10 vs istediğin kadar uzatabiliyorsun. teşekkürler saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 40 lwl yaptım yeni öğreniyorum :p şaka bi yana tavsıye edecegınız ayarlar varmı başka rahat oyun için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Edit: cevap verilmiş zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 abi su build treelerine ss alip koysana bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar