Pakize Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ayol zayıfımm =) 1 77 boy 65 kilo fakat böle ufacık bi göbüşüm oluyo bazen deli oluom işte buda o dönemlerden biri şu göbüş için musil kullancammmm ama biliom işe yarar mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 benim vücut o power saving modunu kaldırmış heralde artık yürürlükten. istediğim kiloya istediğim sürede çıkabiliyorum / inebiliyorum allahım sana şükürler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hafif tombul iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o "göbüş" için bira içmeyi bırak içiyosan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sesu said: Mumu said: niye 1.60 olunca erkek olunmuyor mu yani. ben 1.60ım mesela? oh şit..hayır tabii ki olunur :) ben belki dalga geçerler diye söylemiştim yoksa ben laf ettiğimden diil espri yapmıştım zaten 1.60 değilim de yani boy bu kendin belirlemiyosun sonuçta zaten. babanın yaşlı olmasından utanmak gibi bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?20,3292910,3293006#msg-3293006 Pakize said: ayol zayıfımm =) 1 77 boy 65 kilo fakat böle ufacık bi göbüşüm oluyo bazen deli oluom işte buda o dönemlerden biri şu göbüş için musil kullancammmm ama biliom işe yarar mı :S o göbüş musille olmaz spor yapıcaksın madem vücut şekillensin istiosan. Koş erit o göbeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 of yanlışlıkla pm attım ya. alıntı yapıcağıma ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 warsa caddebostan dolaylarında koşuya çıkmak isteyen her zaman hazırım sadf benim de spor yapmam lazım acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 can ben varım! başlayalım en kısa zamanda git gel bi hollandadan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 tamam bab süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 şu koşu işine ben hiç ısınamadım. hedefsiz koşunca bi garip oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hedef belirle sen de ufka bak aha oraya kadar koşacam de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o zaman bi hedef bul :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 allah kahretmesin ya. bloodi fakafaka. son günlerde sürekli ayar alıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 şey yapalım sana Kafana şöle çubuk takalım ucuna da HAVUÇ asalım iple onu kovala ^_^ nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ((_-) süper valla. denyiCem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 zayıflama hapı kullanmayı düşünüyorum bende ama agır tehditler var bu konuda bana karşı=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fede said: şu koşu işine ben hiç ısınamadım. hedefsiz koşunca bi garip oluyorum tepenin arkasında bir sürü kız beklediğini düşün fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 soğan suyu nar ekşili sarmısak kompostosu defne yapprağı otlar falan. güzel şeyler değil bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 -alatariel- said: zayıflama hapı kullanmayı düşünüyorum bende ama agır tehditler var bu konuda bana karşı=D almıcaksın dedik! =_= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 böbreğinizi satın hem kilo verirsiniz hem para kazanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 -alatariel- said: zayıflama hapı kullanmayı düşünüyorum bende ama agır tehditler var bu konuda bana karşı=D 175 boyun var 60 kilo ya varsın ya yoksun ne zayıflama hapı lan? tokatı bastımmıydı zayıflarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aile faciası yaşamayalım burda.ayrıca o 60 kilo eşit dagılmış deil.yarısı kalçamda=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben kullanmıştım zayıflama hapı. asıl korkunç olan o zamanlar 12 yaşında falandım :S işe yarıyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ya bide şey war meşhur kemer şeklinde aletler war ya istediğin bölgeye takılıyorsun oranın işte metabolozmasını 2 kat hızlandırıo fln onlar işe yarıyor mu ? yada yarar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar