Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Garbage ne alaka ya? Şaka mısınız siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 FPS ye gönderin şunu sinirim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Selam; Konuyla alakasiz mesajlar varsa silinir. Garbage'lik olmayan bi topigin buraya atilmasi sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Selam. Cümleye büyük harfle başlıyorum çünkü ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 göndersene FPS ye ne biçim modsun ufak harfle başladım ama büyükle bitircem ona göre conS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 fps e alıyorum konuyu da garbage vari ortam yaratıcaksanız o zaman ordan ceza verilebilir bu yüzden mesajlara özen gösterin. ayrıca bölüm modu konuyu nereye attı ise attı bunu konu icinde tartısmak size düsmedi. konunun dısında kalan tartışmaları buraya yansıtmayınız lütfen moderasyon acısından hatalı bir durum var ise bunu siz konu icinde mesaj atarak cozmüyorsunuz bize bildirirsiniz bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ne klaniz be, basligimiz bile skandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Günlük "06:00 AWP çalışması" için 1 saat 45 dakika kalmıştır, üyelerimize duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 çalışma öncesi ısınmak için koşuya çıkıyoruz klanca. böylece reflekslerimiz gelişiyor, bilincimiz açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Selam; Ben bugun olan antrenmana katilamayacagim. Kolay gelsin. Bugun yani 05.06 tarihindeki Can ile 2-1 antrenmani saat 14:00'dan 18:30'a alinmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 başka server buldunuz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ben yolladım da garbagelık konu değil mi bu yani ciddi misiniz allasen? eğer burda durmasını istiyorsanız lölö mesajlar atmayın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Cidden bir klan kurduk ve cidden klan maçı falan yaptık ilk günümüzde. Hani esprili bir şekilde yazıyoruz mesajları da, sallama bir olay değil yani. Önyargılı yaklaşmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hayır olay onla ilgili değil konudaki mesajların %90'ı alakasız garbage'lık şeyler, onun için yani. neyse başarılar diyeyim size. birkaç ay sonra oynamaya devam ederseniz lan turnuvalarına (gerçi 1 tane var adam gibi adeks/oyunguru) katılmanızı öneririm. 16-1 falan yenilseniz de zevkli oluyor, denedik biz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bu klana böle topic daha uygun dusmuz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar