n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 konu hakkında detaylı bilgilere ulaşamadım yabancı sayfalar dahil bilhassa bu blood money hakkında sanırım aktiv değil,özel msj tan konuştuğum bi kaç arkadaşın haberi dahi yok oyundan kaldırılmış bişeyde değil prestij class lar gibi , hala var olan bişey veya aktiv değil http://www.aocturk.com/aoc_tr//index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=62 Bide pvp xp/lvl sistemi.Pvp yapıp adam doğradıkca 100 xp civarı bi xp alcakmışız ölüncede 300 xp gidiyor.10 pvp lvl var. Lvl 80 ken de 0 pvp lvl olmak mümkünmüş. Lvl yükseldikçe pvp lvllarına bazı yeni skill/spell/abalitylere sahip oluyoşumuz. Anladığım kadarı ile bunu normal grind lvl olarak değilde wowdaki honor sisteminin gelişmiş versiyonu olarak düşünmemiz lazım.Silah zırflar dışında abality de getiren. IGN forumlarında okuduğum bilgiler bu yönde. Belki bilgisi olan vardırda yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Yabancı bi elemanla konuştum , bu sistemler mort muş şuan :P Ve fc blood money sistemini komple rafa kaldırmayı düşünüyomuş söylentiler böleymiş.Xp/LvL PVP üçgenide ne zaman aktive olucakmış belli değilmiş. Benim gibi merak edenelr için yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar