Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Film başlıyor, 3-4 saniye sonra ses devam ediyor, görüntü duruyor. Nasıl düzeltebilirim? Arakda çalışan bütün programları kapattım. CPU uage %64lerde falan oluo, Nimo Codec 9 var falan.. Önceleri sorun filmlerde sanıyordum(bu böyle 3. oluşu) ama almadan izledim bu sefer adamın bilgisayarda çalışıyordu.[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 nimo bende sapıtıodu klite codec pack i indirdim 2.4 version belki yenisi çıkmıştır o halleder sanırım olayını çünkü sorun codec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 nimo codec pack mi o? orada çok abuk subuk codecler çıkabiliyor. diğer codeclerin ayarları filan bozuyorlar bazıları. fizban'ın dediği gspot'u çek. bayağı yararlı bir program. codecle sorunun olmasa bile altyazılar için birebir. bir de k-lite codec pack var. onu kullanıyorum ben, hiçbir sorun çektirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar