Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 27-28-29 Haziran'da 2.si gerçekleşecek, BarışaRock ile paralel festival. Geçen sene gittim, bu sene de gidicem. Eğlendim, tek sorun günübirlikçilerdi. Umarım bu sene daha dikkatli olurlar. Pek headliner yok. Yine de başarılı gruplar çıkıyor, en azından eğlenebiliyorsun. Ama geçen sene festivalin 2. günü sabahtan akşama kadar death, black metal grupları arka arkaya dizmişlerdi. Halimizi düşünün. Öyle işte. Ayrıca muhtemelen barışarock taksim akm önünden bu sene de otobüs kaldırabilir. (Geçen sene gidiş dönüş 20 ytl idi) edit: neredeyse unutuyordum http://www.rock-a.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bitlilerin kız tavlama merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 izmir'in neresinde oluyo bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 1-izmirin neresinde 2-biletler ne kadar ve nereden temin edicez 3-içerisi pahalımıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 değildir pahalı, mualif takılıyorlar bu abiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmirian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 geçen seneden yola çıkarak bilet yok kapıdan selam biz dostuz diyerek giriyorsun geçen sene pamucakta bir çadır kampında olmuştu plaj süperdi ağaç altına kurduğumuz çadırlar gölgedeydi ve en azından 8 e kadar uyuyabiliyorduk :) içeride fiyatlasr dışarıda ne ise o hatta yiyecek birçok yerde n daha ucuz öyle rakınkok kazığı yemiyoruz biralar koca koca içi buzlu su dolu vairllerin içinde ve yeterince soğuktu hatta suya tuz eklemyi akıl etmiş olsaklar daha da soğuktu ve gçen sene bakkaldan biraz pahalıydı ama en ucuz barın yarı fiyatına içtik biraları tuvaletler en azndan ilk gün gayet temizdi sonraki günler yine de rakınkoktan daha temizdi duş almak kolaydı kokmadı kimse bu sene dikili de yine bir kamp alanında olacakmış öğrendiğim kadarı ile izmirden yine servis olacaktır olmasa da dikiliye gitmek ne kadar zor olabilir geneç seneden edindiklerime göre temeniler 1 hepsinden önce o sunucu korkun sesli sürekli arkadaşlar arkadaşlar diye bağıran kızı lütfen bu sene çalıştırmasınlar sunucu olarak hatta festival alanına sokmasınlar rica ediyorum 2 sürekli her 30 dk da bir savaşaaa nükleer sabntrallereee diye bağırılmasın zaten biliyoruz oraya gidince neye karşı olduğumuzu 3 rock festivalinde 3-5 grup hariç hiç rock yapan yoktu anamız ağladı death metalden böğürmesinler o kadar irca ediyorum ücretsiz gruplar diye sadece böğüren grup istemiyoruz 4 umarım her sene her sene yapılır ücretsiz olmasına karşı bu kadar kusursuz (ufak tefek elbet olur) gerçekleşen festivalimize nazar değmesin diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Gitti güzel Ege'min sahilleri metalcilere ya kaç tane var bunlardan? (:P) Şaka bi yana arkım organizatörlerden bu hsb organizations bünyesinden, geçen sene övmüştü falan gel diye ama Selçuk civarı tehlikeli böyle bir beleş organizasyon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 a bedava gelirim tabi ben bilgiler için saol izmirian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 doru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 izmirian said: geçen sene pamucakta bir çadır kampında olmuştu plaj süperdi ağaç altına kurduğumuz çadırlar gölgedeydi ilk gün gelmediğiniz taktirde güneşin sıçtığı yere çadırı kurmak zorunda kalabilirsiniz. biz öyle yaptık. sabah 5:30'da otomatikman ayaktasın. izmirian said: içeride fiyatlasr dışarıda ne ise o hatta yiyecek birçok yerde n daha ucuz öyle rakınkok kazığı yemiyoruz bu doğru fakat döner satan cimri dayı etleri gramla koydu, son gün elinde patladı, kiloyla koymaya başladı. lakin yine de oley be yemekte varmış iyiymiş umuduyla gelmeyin, dikkatli olunuz. izmirian said: biralar koca koca içi buzlu su dolu vairllerin içinde ve yeterince soğuktu hatta suya tuz eklemyi akıl etmiş olsaklar daha da soğuktu ve gçen sene bakkaldan biraz pahalıydı ama en ucuz barın yarı fiyatına içtik biraları evet fakat biralar "yeşil tuborg" idi. yine de son gün dahil soğuk bira satılıyordu. güzeldi. (muhtemelen yine yeşil tuborg olacak) izmirian said: tuvaletler en azndan ilk gün gayet temizdi sonraki günler yine de rakınkoktan daha temizdi duş almak kolaydı kokmadı kimse tuvalet benim için hiç sorun olmadı, festivalin olduğu tesisin tuvaletinden yararlandım, temiz ve genişti. bu açıdan çok iyiydi. bir kaç temennide de ben bulunayım. - o iğrenç jenerik değişsin ya da çalınmasın. - hazine avı oyunu geçen sene fail idi. bu sene daha düzgün atraksiyonlar yaparız umarım. - keşke biralar efes olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ferrero said: izmirian said: geçen sene pamucakta bir çadır kampında olmuştu plaj süperdi ağaç altına kurduğumuz çadırlar gölgedeydi ilk gün gelmediğiniz taktirde güneşin sıçtığı yere çadırı kurmak zorunda kalabilirsiniz. biz öyle yaptık. sabah 5:30'da otomatikman ayaktasın. izmirian said: içeride fiyatlasr dışarıda ne ise o hatta yiyecek birçok yerde n daha ucuz öyle rakınkok kazığı yemiyoruz bu doğru fakat döner satan cimri dayı etleri gramla koydu, son gün elinde patladı, kiloyla koymaya başladı. lakin yine de oley be yemekte varmış iyiymiş umuduyla gelmeyin, dikkatli olunuz. izmirian said: biralar koca koca içi buzlu su dolu vairllerin içinde ve yeterince soğuktu hatta suya tuz eklemyi akıl etmiş olsaklar daha da soğuktu ve gçen sene bakkaldan biraz pahalıydı ama en ucuz barın yarı fiyatına içtik biraları evet fakat biralar "yeşil tuborg" idi. yine de son gün dahil soğuk bira satılıyordu. güzeldi. (muhtemelen yine yeşil tuborg olacak) izmirian said: tuvaletler en azndan ilk gün gayet temizdi sonraki günler yine de rakınkoktan daha temizdi duş almak kolaydı kokmadı kimse tuvalet benim için hiç sorun olmadı, festivalin olduğu tesisin tuvaletinden yararlandım, temiz ve genişti. bu açıdan çok iyiydi. bir kaç temennide de ben bulunayım. - o iğrenç jenerik değişsin ya da çalınmasın. - hazine avı oyunu geçen sene fail idi. bu sene daha düzgün atraksiyonlar yaparız umarım. - keşke biralar efes olsa. 1- Yeşil tuborg şahaneydi 2- Tuvaletler için çok özenilmişti, kötü tuvalete denk gelenler organizasyona değil de, oraya ZIÇANLARA bok atsınlar (mecaz anlamda kullandım - aman diyim) 3- Yiyecekler benim tahminimden ÇOK daha ucuzdu. Kuşadası merkeze gitseniz daha ucuza doymanız kolay değil. 4- ARRRKADAJLARRRRR diye bağıran kız olsun ama başkası bağırsın , ona da dinletilsin. 5- Böğürgenlerle diğerleri programda karıştırılsın. Overdose böğürtü olmasın. son: tşk izmirian iyi anlatmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 izmirian said: 3 rock festivalinde 3-5 grup hariç hiç rock yapan yoktu anamız ağladı death metalden böğürmesinler o kadar irca ediyorum ücretsiz gruplar diye sadece böğüren grup istemiyoruz geçen sene gayetde rock yapan bir çok grup var ki 3 günü müzik tarzına göre ayarlanmıştı ilk gün rock gruplar 2. gün hardrock, hardcore 3. günde metal gruplar çıkarıldı. Fiyat konusu ise cidden ucuz sonuçta festivale katılanlanr öğrecilerden oluştuğunda dolayı ortalama bir öğrecinin maddiyatına göre ayarlanılmakta. Tuvalet gayet temizdi.Rahatlıkla kulanılabilcek durumdaydı son gününe kadar. Geçen sene festivalin en kötü tarafı şahsen konser dışında farklı bir alternatif olmadığında dolayı sıkılıp erken dönen insan sayısı fazla olmasıydı.Biz Deufbkt(9 eylül fantastik bilim kurgu topluluğu) olarak Define Avı yaparak farklı bir eğlece sunmaya çalışsakta yetersiz kalmıştı.Umarım bu sene bunlar olmicak yani konser dışında 1-2 elternatif olursa daha eğleceli ulucağına inanıyorum. İlk defa gelmeyi planlayanlar için Okey, kağıt, tabu gibi oyunlarınızı getirin derim her ihtimale karşı eliniz altında farklı eğleceler bulunsun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Abicim bu ülkede Rock festivali = Metal festivali... Bknz : Rock the Nations , Rock Republic... Bi Rock İstanbul adam gibiydi ona da Megadeth gelmişti ,neyse kırmızı t-shirtle kotarmıştı Mustaine. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 simdi bu pamukcada mı dikilide mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 -gecen sene beles diye kac tane alakasız insan var gelmisti -biralar pahalıydı bence,tam fiyatını hatırlamıyorum ama 50-60 ytl biraya bayılıp sarhos olamadıgımı hatırlıyorum -zemin cadır kurmaya uygun degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 BARIŞAROCK ulaşım problemini çözsün geleyim, ama öbür türlü İzmir'e git gel büyük masraf, dur bakayım ben insiyatiften arkadaşlarla bir iletişime geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Rock-a dan gelen e-mail direk aktarıyorum arkadaşlar. Cadirlari, uyku tulumlarini ve coskunuzu hazirlayin! Alternatif Yasamin Demo'su! Rock-a 2008 27-28-29 Haziran’sa Dikili-İzmir’de. Dünyada kötü giden herseye; savaslara, adaletsizlige, irkciliga, cinsiyetcilige karsi ve bu sene asil olarak iktidarlarin, tüm doganın ve insanlıgin gelecegini tehdit eden nükleer santral kurma kararlarina karsi amfilerimizin sesini sonuna kadar acmak ve avazimiz ciktigi kadar bagirmak icin Rock-A’da müzigin ve dayanismanin güzelliginde bulusalim. Bu sene de yüzlerce müzik grubu festivalde sahne almak icin basvurdu. Sahne alacak ya da almayacak bütün gruplara tesekkür ediyoruz. (Netlesen bazı grupların listesi asagida.) Rock-A 2008’de de yine festival alaninda bir cok atölye, tiyatro, film gösterimleri ve cesitli aktiviteler yer aliyor. Festival alanına iletisimle ilgili ayrintili bilgiye son hafta içinde Rock-a adresinden ulasabilirsiniz. Her türlü soru ve öneri icin: Rock-a e-mail Rock-A'da Sahne Alacak Gruplardan Netlesenler ECHOES BANDİSTA BLUESKY CİN DÜĞÜNÜ DAWNFALL HUMAN HARVEST KAÇAK KİLİNK LET İT FLOW LUİ BAND KROSMOS NEMESİS NO NAME OFİSBOYZ RİGAM PANZER PİCK-UP PUL SENFONYA TENEKE TRAMPET THE AYILAR KOMİK GÜNLER İSTANBUL SKA-FOUNDATİON HARC-I ALEM DEAD STEFFİ DENGESİZ HERİFLER KANCA BOİKOT (İspanya) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>WTF!!! YOLGEZER SERAP YAĞIZ GROOVE ENGİN ROCK-A DELİ MARSİS KARAGÜNEŞ CHOCOLATE HARİÇTEN GAZELCİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 barışarock'ın yanından geçemiyor ama yine de gidilebilitesi var. izmir, deniz, güneş, kızlar. bide terörizme karşı haykırsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Oh yes Boikot yine mi geliyor, geçen yaz BARIŞAROCK'ta iyi coşmuştuk kendileriyle. Gerçi gidişleri gelişleri filan 5000 dolara patlamıştı insiyatife ya, hadi bakalım, Rock-A'da gücünü arttırmış anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar