kfg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2938 Yeni laptop almak istiyorum ve en son buna karar verdim... asıl alma amacım age of conan =), ne derece calıstırır ? med/high gibi oynayabilir miyim ? bu arada ram 2gb, ama onu 4gb yaparım... age of conan dısında diger oyunlardaki performansı da nasıl olur sizce ? en cok oyun amaclı kullanıcam ama 15.4 inc olması da onemli, 17 inc istemiyorum, bi de fiyat hayvan gibi ucuyo =)... tek hosuma gitmeyen durum hdmi girisi olmaması, ama cok da dert degil, su anda hdtv'm yok zaten eheh... 9500m gs, 8600m gt'den biraz daha iyiymis sanırım, 8600m gt ile 8700m gt arasında bir kartmıs ama cok da bilmiyorum iste... neyse yorumlar =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 valla oyunu pek bilmiyorum, ama buralarda okuduğum kadarıyla o ekran kartıyla çalışır istediğin ayarlarda bu bilgisayarla tahminimce. Tabii bu sadece tahmin, oyunu bile bilmiyorum dediğim gibi, maksat konu uplansın bilen biri kesin cevap yazsın. (yine de sorun yaşayacağını sanmıyorum güçlü sistem baya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freakshot Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Oyun oynamak istiyorsan neden laptop alıosun ki ? Haa diosanki laptop lazım bana öğrenci adamım vs. o zaman anlarımda. Laptopla AoC gibi bir oyun bayar hacı zevkini alaman kanımca. Bu arada seçtiğin makine bence AoCu highta oynanatabilir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ya yok asıl desktop var da, evde bi kac tane dandik laptop falan var, onları satıp soyle tek guzel bi laptop almaya karar verdik... abimle farklı acc. larda aynı anda aoc oynamak icin bi derece =)... bir de benim laptop'u da satıcaz, o yuzden bana da laptop lazım olacak... ikinci bi desktop icin yer de yok pek =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ayni laptopu dun aldim best buydan ama bnmki 4gb ram ama islemcim daha yavas 1.83 ekran karti ayni. aoc denedim, en dusuk 10 fps en yuksek 60 gordum genelde 20 40 arasi oynuyor ayarlar default hic oynamadim yukledikten sora bitek shadowu character only yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar