ConneX Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 daha iki gün önce aldığım AoC box satıyorum cape şu anda hale hazırda charda ve 25 lvl barbarian hazır, Ankara daysanız hemen satıyorum 50 ytl. 0532 282 30 37 msn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 eğer o cape drinking cape se age of conan la alakam olmamasına rağmen yolladı bana da funcom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 evet dostum o cape onu beta tester başvurusu falan yaptıysan göndermiştir ya da ageofconan forumlara üye isen o mail adresi ile, oyuna girince /claim yaptığında bir anda bagi ne atar o cape i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 2 gün önce aldığına göre 28 günümü var şuan? 40 lira veririm kargo benden uyarsa özelden msn ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ilgilndigin için teşekküer ederim ancak Ankardan birine elden 50 ytl vermeyi beklesem daha iyi olcak , 40 ytl çok düşük bir miktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Acil paraya ihtiyacım yoksa 40 milyona vericeğime silerim account u yada banlatırım daha iyi be :D . Lotr'yi bile 2 ay önce o fiyata satan bulamadım Satamasanda Sakla bi köşede dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Sağlık olsun sdf bende biliorum 40 liraya olmayacağını hani olurya die şeyttirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 o kadar cok satan var ki , 40ytl yi yakında görür yavaş yavaş AoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar