BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 [spoiler=] temsili resim geçen yıl aldığım ama okul vs yüzünden kullanma şansımın pek olmadığı DD-55 imi bilgisayarımı upgrade etme kararı aldığımdan ötürü satmak istiyorum özelikleri: üstünde istyenildiği gibi kombine edilebilinecek 7 adet ped var 2 adet ayak pedalı vardır içinde 191 kadar sample barındırıyor ayrıca 99 adet background şarkı (eğitim vs) 44 tane önceden atanmış drum kit vardır kulaklık girişi, midi in ve midi out bulunuyor aklımdaki ücret 400 ama pazarlık yapabiliriz kargoyu da ayrıca konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Gayet güzel bi alet. özellikle az yer kaplıyor ve taşınıyor rahatça. tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Evdeki 5+1 sisteme giriyorum bu aleti gayette güzel sonuçlar alıyorum. Fiyat güzel, cihaz güzel. Hadi Up bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 benim sevenlemrim mi yoksa DD-55 in sevenleri mi çok anlamadım :) up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 upzorr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 tam bi extra aleti,kap koltuğun altına götür :D benim bi arkadaşım spd arıyodu,kendisine offline mesaj bıraktım msn'den.İlgilenirse mutlaka ulaştırırım sana. Up ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 vay be, az satmadım bundan. 65'i de iyiydi haa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bump on the road Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 babacum sıkışacaksın kelepir alıcam onu senden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 şu anda 350 YTLlik bir teklif var var mı başka teklif veren? gidiyor hafta içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 350 ytlye alıcak olan arkadaş almazsa eger ben alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 aman eksik kalma ondan,bas bitti davul başladı.oturda bale çalış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar