ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Arkadaşlar isteyen http://www.3dgamers.com/games/unrealtourn2k4/ dan downlaod edebilir eğer link bozuk çıkarsa www.ve3d.com a gidin orda epey bir link var.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 cok sağol valla hayat kurtardın:)[signature][hline] Yukarda boşunamı UltimaTRSözlük linki vermişler.. Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 oynadım,çok güzel olmuş,demoda çok fazla yeni silahlardan koymamışlar,yeni silah skinleri var. umarım biran önce çıkar.[signature][hline]Anime listemi görmek için tıklayın... Anime Listesi Listedeki animelerden isteyenler msj atabilir,ist .içi tercih sebebidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Çok süper olmuş. Özellikle araç kullanmak harika. Halo v.b. oyunlardan çok daha zevkli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar