sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Merhabalar; Level 70 Blood Elf Paladin, Uzerınde su an 7/8 T6 var Omuzluk cantasında su an kullandıgım omuzluk, twin eradars dropu (Spaulders of the Thalassian Savior) Şu an uzerınde %15 spell haste rating var buda Flash of Lightı : 1.3 saniye, Holy Lightı 2.15 saniyede atmasını sağlıyor. Gemler ve enchantlar end gamedir zaten su an bulundugu guıld Muru denıyor Professionları enchant(385/385) ve herbalism(375/375) %90 butun enchant recipeleri mevcut. Cantasında yaklasık 5k bir gold var Zul'Aman Bear mount mevcut. %280 Fly mount mevcut. Bankasında MH/BT değeri retri gear mevcut, ekstra olarak 1 parcada conquer bacaklık var. 4/5 Vengeful seti mevcut(hardcore bir pvp oyuncusu deıldım), 5k arena puanı saveli. Serverinin gear bakımından en zengin 2-3 charından birisi Zengin bir banka. Herhangi bir şekilde trade dusunmuyorum, gerçekten ciddi düşünen insanlar pm atın goruselım. http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Grim+Batol&n=Ashseeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Aslına bakarsan tank paladin bakınıyorum tank itemleri olarak neler var öğrenebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Daha önceki charım warrior oldugu ıcın tank ıtemlerıne hıc yanasmadım free olmasına ragmen almadım, hatta verilenleride de ettim sadece bankada conquer bacaklık markı var boş boş duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 İyiymiş char. varmı aklında bi fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Ne kadar düşünüyorsun Ash ? /Celena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar