Rickatlas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 inanilmaz bir telefon ben aldım hala inanamiyorum 6600 ngage in 1 oyun dısında tum oyunları % 100 uyumlu java 2.0 oyunları zaten inanilmaz telefonun kendi symbian 7.0 oyunları dahada guzel peki ya gameboy colour nes zx spectrum name emulatorlerıne ne dersınız inanin 400 mhx scale pocket pc de bile bukadar iyi calısıyorlardı peki ya cıkmak uzere olan c64 emulator :) ne diyeyim 7700 gorenler bilir bunlan degismem cunki bu kadar ufak bir telefon bu kadar net bir ekran peki bu telefona bir dvx filmi de atabileceginizi soylesem :) (gerekli ram upgradiyle ) peki ya size bogaz koprusune girerken telefonun ekranınından bogazdan ki kameraları canlı canlı gosterip yanımdakı arkları dumur ettigimi ? daha neler neler handsfree modu html browseri ..... bu bir telefonmu yoksa daha otemi size bırakıyorum Tek kotu yanını soylemeden de edemiyecem 2.5 saat anca dayanan pili full kullanımda . Bu arada sakın garanti dısı olanları almayın gelen 32 mb ek ram kartına ngage oyunları cok zor atılıyo 10 denemede bir bu yuzden ben gidip orijinal aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 aramaya inanalım http://www.paticik.com/forum/view.php?id=66959[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 o paraya bi laptop bi telefon alırım ama tercih meselesi tabi hayırlı olsun ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 1 mılyara varmı ya laptop ? Yanı vardırda benım ısımı gormez o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hmm herhalde yeni fiyatları bilmiyorsunuz 6600 750 milyon garantisiz 600 milyon ikinci el bulursanız 400-500 milyon biraz arastırın derim tabiiki istanbul sirkeci bahsettigim yerler ha birde 1 milyara notebook varmı denmis bir cok model clereon 2-2.5 mhz 0 notebook lar dvd li 735$ civari [Bu mesaj Rickatlas tarafından 12 February 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar