indiffer43 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Merhaba arkadaslar, Ozellikle arastirdim fakat PVE Dagon serverinin kendine ait bir konusunu bulamadim o yuzden bunu aciyorum. Sanirim cogu Turk PVE serveri olarak Crom ve Ymir'i tercih etmis ama bence Dagon da ortam acisindan gayet iyi. Dagon'da baslayanlar veya baslicaklar buraya karakter adlari ve classlarini yazarlarsa iletisim daha kolay olur diye dusunuyorum. Tyrandeis - Bear Shaman - PVE Dagon
Rankor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Dagon serverındayım. Rankor - Herald of Xotli
indiffer43 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hehe selam, iyi oldu burayı söylediğin valla. PVEde açıcaksan direk Dagon'a gel :)
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 rp pvp düşünüyorum bakalım,kolay gelsin umarım keyif içinde okuyup yazarsın patiye tekrar hoş geldin neyse konu sapmasın yokmu dagon a giden :D
archeable Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Dagon'dayım ben de... Dasilva-Guardian
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bende dagondaydım :D duruyor 1-2 charım
Öne çıkan mesajlar