horten Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 powerball'un ipini kaybettim. bir sürü başka ip denedim ban mısın demedi. elimle çevirmeyi de beceremiyorum. var mı buna bi çare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 benzer uzunlukta ve kalınlıkta bir ip bul. uç kısımlarını yak çakmak ile sonra hızlıca söndür, sertleşsin uçları.. tak sar çevir.. belki işe yarar huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ne o powerball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ucunu yakma aklıma gelmemişti. deniim öle bi sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bunlardanistiyorum.com da satılıyo ipi 2ytl falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar