Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Böyle bişey geçti elime iyi durumda kolonları falan gayet güzel ama ->front çıkışlarından ses vermiyor biraz kurcukladım falan çözüm bulamadım.User guide da bulamadım varmıdır bundan kullanıta sorun yaşayan ve çözebilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 kablo baglantilarini check plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 girişlerde var büyük ihtimal sorun. Farklı kolonları farklı çıkışlara takınca ses geliyor. Sadece front output tan ses gelmiyor.Birde bunun ses kartı driveri dışında bir programım varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 servise götürdüm bugün front jaklarım(başka bişi dedilerde ne dediklerini hatırlamıyom) ölmüş dediler yenileri takılacakmış bakalım nekadara patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 4556 AD-JRJ entegre lazım bu alete nerden temin edebilirim bir fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar