maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Level 80 olan varmı? ortam nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ortam karışık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ne kadar oldu ki oyun acılalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ortam şahane kızlar müthiş hafız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 23 mayısta açıldı bi de early accesciler 17 mayısta girdi sen hesapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 80 olan da var olamayan da.ortam alacakaranlık kanlıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ohho daha cok var. 46 yım henüz pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 eu serverları tam olarak 23 mayısta açıldı ben 24 mayısta başladım 27 mayıs akşamı bir adet lvl80 gördüm, 29 mayısta 2 tane gördüm 1 haziran tarihinde ise 7 tane lvl80 gördüm, ben lvl 41 Dark templar furry PvP serverından bildirdim. Söz sende paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 peki levellarken 1den 10a kadar sıkılma indeksin kac yaklasık olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hmm arkadaşlarınla oynarsan çok sıkılmazsın herahlde . Yalnız gidersen 80 e kadar 10 a vurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 valla oyuna yeni baslayan birisi isen 0 diyebiliriz indeksi. cünkü zaten tortage a gelene kadar 5 oluyorsunuz ondan sonraki 1 saatte de surda ne var burda ne var aaa oha falan derken 10 oluyorsunuz8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yav. geçen sene b zamanlar işsizdim. evde wow kasıyordum. aynı vaziyetde olsaydım. 17 sinde açıldı early, ve bu şekilde kasmak geçensene wow a göre dha hızlı. hemde quest yerleri gösterilyor. exploit. 80 olunur. rahat. ama en az 8 saat ünde kasılarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bunye gunde 8 saat kaldırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben ortalama 8 saat kasmıştım. Warrior kasmıştım zorlandım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bu oyunda 8 saatin en az 2 sini senden 10 lvl buyuk egoistlerin rezil ettigi questi tekrar yapmak icin kosarken geciriyorsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 zorlanırsın tabii. her baba yigidin harcı diildir warrior kasmak... :P ben de arklarla aynı anda warrior acıp kasmaya baslamsıtım da wow'u resimli chat olarak kullanmaya basladıım icin dogru duzgun oynıyamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ucunbiri said: bu oyunda 8 saatin en az 2 sini senden 10 lvl buyuk egoistlerin rezil ettigi questi tekrar yapmak icin kosarken geciriyorsun hehe wowdan mı bahsediosun? aoctan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 aoctan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 senden 10 lvl buyuk egoistler senle aynı zoneda naapıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 now thats just baaad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 aynen mortisin dedigi gibi :) kendi lvl araliginda tutunamayan moronlar dusuk lvl zone da pvp yapiyolar hehe bir de ayni zone da lvl 25 olup quest yapan da var 35 olup quest yapan da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Walla ben günde 2-3 saat oynuyorum.Hafta sonları bazen hiç oynayamıyorum, ona rağmen 63 oldum.57'ye kadar güle oynaya geldim, gerisi ızdırap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ben 23'ünde başladım ve 80im o kadar imkansız ve uzun süren birşey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redbaron Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 23 ünde başladın lvl 80sin? wawwwww 23 ünde başladım lvl 28 im :) sanırım yeterli zaman ayırmıyorum :) günlük yarım saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar