Apache Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Elimde bulunan everquesti satıyorum Everquest+The Ruins of Kunar+The Scars of Velious+The Shadows of Luclin+Planes of Power+Türkçe el kitapcığı icq: 127333781 Ankaradan olursa daha rahat olur.[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Yeni başlamıştın galiba, neden satıosun?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 tuketıcı haklarını savundugum için.[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yükseltelim birazcık,ayrıyeten mcspayne nıye boyle bı merak boyle bı kendını bılmezlık?[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Japonların son icadı,devrim niteliğinde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: Apache, 29 January 2004 03:27 tarihinde demiş ki: yükseltelim birazcık,ayrıyeten mcspayne nıye boyle bı merak boyle bı kendını bılmezlık? madem tüketici haklarını savunan birisin,potansyel alıcı olan her ne kim olursa olsun böyle bir soru sormaya hakkı vardır, bunuda bilmen gerekir. Sonuçta sattığın şeyin eline alıp evire çevire bakabileceğin birşeyin olmadığının farkındasındır sanırım. Doğal olarak sorucak adam. Kim nerden bilebilirki senin ortada olmayan hayali bir accountu satmadığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 onu geçen gün savunuyordum,bugün monarşik bir insan yapısına geçtim.baştakide benim.. vesselam. alacaksanız post atın mümkünse,saptırmayın konuyu.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Japonların son icadı,devrim niteliğinde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: Apache, 29 January 2004 03:27 tarihinde demiş ki: yükseltelim birazcık,ayrıyeten mcspayne nıye boyle bı merak boyle bı kendını bılmezlık? Adam cok masumane bır soru sormus. Nıye boyle bi agresıflık dıyede ben sana sorayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Çünkü öyle bir cümle sarf etmişki satım ile alakasız ve konuyu negatif yönde itecek şekilde.Ayrıca sanane? veya konuyla alakası nedir böyle bir merakın çok merak ediyorsanız konu dışına apachenin everquestteki satışındaki agresiflik nedir acaba? diye bir threadde tartısın lutfen.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 [Bu mesaj Twilight tarafından 01 February 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 vay. ben alacak olsam almazdım...[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Apache neden kızıyor? Çünkü adam ona can alıcı soruyu sormuş ve cevap verirse satamaz oyunu zaten :) Hadi itiraf et beğenmedim,sıkıldım falan de :D[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 valla almak isteseydim de bu tip davranıştan sonra almazdım. başkalarının da alacağını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 oyunu satmıyorum böyle sırf 1 post daha kasayım kral olayım tadında adamlara *gratz* başardınız hay yarabbim nelerle uğraşıyorum[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Biraz ucuza gitmiyormu?[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Baggio 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki; Ne zaman expert oldun hoca başımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar