fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ekran kartının ramini nerden artırabilirim?. Biosunda Ram ve ekran kartının rami olan yerler görünüyor fakat herhangi bi değişiklik yapamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim, Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Cogu paylasimli ekran karti sahibi bilgisayar toplam ramin belli bi yuzdesini belli bi sinira kadar ekran kartinin statik raminin uzerine ekler. Ekran karti ihtiyaci azami oldugu durumlarda cogu bios bu miktarin azaltilmasina izin verir ama ram i yukseltmeden(sinirda olmadigini varsayarak) bu miktari arttirabilecegini sanmiyorum. Kullanan varsa onlar daha kesin bilgi verecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Cevap için teşekkürler. Bi sorum daha olacaktı. Vga kablo kullanarak televizyona bağladım laptopu (VGA-DVI çevirici kullanarak). Görüntüde bi problemim yok. Fakat sesin de TV den gelmesini istiyorum. Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Fax çekmem gerekiyor fakat buna uygun bir program bulamadım. Kendisinde yüklü değil yani. Vistanın kendi programı olması lazım fakat o da yüklü değil. Netten herhangi bir fax programı çekip kursam sorun yaratır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar