Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vista Internet Explorer ve Trojan


Syn

Öne çıkan mesajlar

IE'ye birşeyler olmaya başladı anlayabilmiş değilim, sadece IE değil, internetime genel olarak birşey oldu. Vista kullanıyorum[onun için ayrıyetten pişmanım ah xp ah], birkaç gün önce anlayamadığım şeyler oldu.googledan hiçbirşey aratamıyorum, paticike bile zor zar giriyorum, ve ie'yi her açışımda birsürü tab açılıyor "wintemizleyicisi" die, sonra http://83.149.75.33/... ile devam eden bir siteye yönlendiriyor istemediğim halde.Dedim bu trojan falan diye, firefox kullanmaya başladım, onda böle bir sürü tab açılma durumu ile yönlendirme durumu yok ama firefox yine google'da arama yapamıyor, yahooyu bile açamıyorum.bi de internet explorerda birşey yazamıyorum çok çok çok geç algılıyor resmen agır cekimde yazıyormusum gibi.norton da birşey bulamadı, bununla ilgili birşeyler bilen varsa yazabilirse gerçekten çok sevinirim.

P.S:Internete giremiyorum ama wow,uo,w3 gibi oyunları oynayabiliyorum internette
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen rootkit tarzı bir şey o.

kendi windowsun açıkken bulup silmesi zor gibi. fsecure un rootkit detection hedesi vardı bir onu deneyebilirsin, bi de sysinternals ın rootkitrevealer diye bi programı vardı yalnız o biraz daha bilgi gerektiriyor.

tabi bunlar hiç bir şekilde %100 sonuç vereceğinden emin olamazsın, en temizi diski çıkartıp temiz bi makinaya takıp eline geçen bilimum anti virüsle taramak olur. kaspersky de eline geçenlerin içinde olsun.

bi de geçen usb den açılan windoz gördüm o da işe yarayabilir ama tabi kendisi bir hayli unofficial.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...