Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dungeon Listeleri


Firstkiller

Öne çıkan mesajlar

Oyunda iken Dungeon partileri nasıl oluşuyor bilen varmı.Mini map in yanındaki sarı oka basınca bi listeler çıkıyor birini seçip ok diyince bir yükleme ekranı geliyor fakat olduğumuz yerde kalıyoruz ne olduğunu anlamadım.wow daki gibi dungeonları seçip partileri görme yada kayıt olma gibi bir şey var mı bu oyunda da.Ayrıca sanırım bu adı geçen dungeonlar bizim q yapmak için girdiğimiz yerler e peki dungeon diyince özel item düşüren bossların olduğu parti yada raidlerin girdiği bir sistem yokmu ki bu oyunda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Senin aradığın şey sol üst köşedeki 3 ikondan en sağdaki olması lazım, o değilse de onlardan biri.

Senin dediğin ise instance değiştirme menüsü. Oyun sunucusu aynı bölgeden birkaç tane yaratıyor. Böylece kalabalıktan doğan sıkıntılar çekmiyorsun. Örnek vereyim:

Field of the Dead 1
Field of the Dead 2
Field of the Dead 3

gibi, numara yerine isim veriyor. Sen 1 numaradasın ve spawn timerı olan bir mob kesmek istiyorsun. Böylece o mob için 2 ve 3 numaradaki oyuncularla mücadele etmek zorunda kalmıyorsun vb. Mesela arkadaşınla aynı zonedasınız, belirlediğiniz bir koordinatta buluşacaksınız. O noktaya varıyorsun ama arkadaşın yok, niye? Sen 1'desin o 2'de. Aynı partydeyseniz, bir sakatlık olmazsa zoning sırasında aynı instance'a atar.

Özel item düşüren (mesela mavi) bossların olduğu instancelar var. En düşük levellısı 35-40 civarı gidilen Sanctum of the Burning Souls. Sonrasını levelım nedeniyle ben de bilmiyorum. Yani var öyle yerler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...