De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Evet artık haritada Yugoslavya diye bir yer yok.Meclisin aldığı kararla Yugoslavya Devleti siyasal açıdan yok oldu.Yugoslavya topraklarının yerinde artık haritalarda Sırbistan-Karadağ`ı görücez.Her ne kadar devlet bütünlüğü olmasada bence yazık oldu.Yani artık uluslarası şampiyonaların güzide ekibi yok.Ne diyim hayırlısı olsun...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 yugoslavya zaten tarihin tozlu sayfalarında kendine yer edinmişti yalnızca basketbol maçlarında görüyoduk onları şimdi nerden çıktı tekrar bu haber ?[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 resmi oldu sadece :P[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Ne değişecek ki? Hiçbirşey[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Evet resmileşti artık basketbol maçlarındada goremıycez onları tek farkı o olcak.[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
mithras Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 üzücü..[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Ya Kahretsin Hakkaten de Oralarda doğmuş büyümüş hayatının 25 yılını orda geçirmiş ailesi ve herşeyi olmuş olan annaneme nası söyleirm ki ben bunu.. Kadına 3 koyar bana şimdiden 6 koyuyor[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
mithras Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: Justin, 06 Şubat 2003 01:38 tarihinde demiş ki: ya 100 yıl sora aynı olay bizim başımıza gelse ): ölürüm daha iyi[hline]Bu ne kapağu!? nayır nolamaz..[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected]
Öne çıkan mesajlar