Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sistem topluyorum yardım

ucunbiri

Öne çıkan mesajlar

KHaRoN said:
Nvidia tarafinda ne olur bilmiyorum da, su ankilerin fiyatlari atinin cikarticaklariyla birlikte cuzdani sevindirecek bicimde dusucek diye tahmin ediyorum. 8800gt falan duser hep, ama ne kadar duser bilmiyorum.

Ama bakarsin atinin hd4850 si fln super bisey cikar, verdigin her kurusu hakeden bi kart olur o zaman iyiki beklemisim dersin. Bakarsin ki hayal kirikligi olur pahali cikar 8800gt de duse duse 5-10 dolar duser o zmn kime kufredersin bilmiyorum.=D

Nihayetinde eger acelen yoksa bekle tabi, surda konustugumuz 10 gun. 2000ytl de az para degil dogrusu, gayet guzel bi makine toplanir.

çok sağol baya bir fikir edindim sayende ben iyisi mi şu yeni kartları bekleyim
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsettigin kart 9600 sanirim.
Nvidia nin xyz0QQ seklindeki isimlendirmelerinde x uretim senesi, y kartin range i, z ise nadir olmakla birlikte revizyonlari belirtir. QQ ile belirtigim kisim ise ayni grafik islemcisinin farkli clock hizlari ve modullerle farkli bi range e dahil oldugunu belirtir.

mesela 9600gt 9 serisinin 8600gt nin yerine gelen midrange kartini temsil eder. Ayni sekilde 7950gt ise 2007 de cikan ethusiast tabir edilen range icin(9) revizyonlu modeli temsil eder. gibi. mesela.

ha bazen bi sonraki serinin midrangi karti oncekinin upperrange kartlarindan daha iyi olabilir nadiren, bunun icin karsilastirmalari testlere bakalim diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir sistem nasıl olur,saçma olmuş gereksiz değiştir dediğiniz yerler var mı?

tık

GIGABYTE GA-EP35-DS3P 154$
INTEL E8400 193$
SEAGATE ST3500320AS 105$
SPARKLE SF-PX88GT512D3-HP 220$
LG GH20NS10 30$
COOLER MASTER Centurion 534+ 145$
CREATIVE Sound Blaster Audigy Value 31$
LG L1960SR-BF 235$
CORSAIR TWIN2X4096-6400C4DHX 133$
CREATIVE A300 32$

toplam:1218$

bir de fiyatlar şöyle 2 haftaya falan düşer mi dersiniz?

edik:inventus buradan baktım fiyatlara monitör olarak bir tek bu vardı onu değiştirebilirim öyle eklemiş oliyim diye ekledim :p
bi link veremedim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:
biraz uğraştan sonra ortaya şöyle bir sistem çıktı değerlendirmeleri alalım :D

ANAKART: Gigabyte EP35C-DS3R 1333FSB DDR2 1066Mhz PCI-E
RAM: Corsair 2x2GB 800Mhz DDR2 6400
EKRAN KARTI: Sparkle 8800GT 512MB GDDR3 256BIT
ISLEMCI: Intel Core2 Duo E8400 3.0Ghz 64BIT 6MB L2 Cache 1333FSB 45NM

geri kalan ürünler zaten pek performans-fiyat açısından çok da önemli değil bu 4 parçaya oranla, sizce nasıl, nesi eksik nesi fazla, ne yerine ne olabilirdi hadi bakalım :)

toplamayı planladığım sistem buydu ekran kartı yerine şöyle bir güncelleme düşünüyorum: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50729

linke tıklamayanlar için model oalrak şu SPARKLE NVIDIA GEFORCE Calibre P888+ HM 8800GT 512MB 256BIT GDDR3 (DirectX 10) PCI-E x16 SLI OVERCLOCKED HDMI EKRAN KARTI

aradaki farka değer mi yoksa hiç bulaşmayım mı

ikinci sorum yukardaki sistemi 460w psu lu cooler master kasa kaldırır mı

üçüncü sorum çıkması beklenen yeni ekran kartlarından haber var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

üst üste mesaj atıp bumplıyorum gibi oldu ama belli bir süre sonra editlenmiyo mesajlar bildiğiniz gibi.

üstte de sırduğum gibi yazdığım parçaların olduğu bir sistemi 460w kaldırır mı kaldırırsa ne ölçüde kaldırır sistemi riske etmek istemem nasıl bir şey önerirsiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...