nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ahahhahaa :D sandalyeden düşüyodum bee Ayrıca imamlar halka dini konularda rehberlik falan ediyorlar bir de o listelenmiş klasik görevler. Daha ne yapmaları lazım ki para hak etmeleri için?
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bi öğretmen tavsiyesi sakın öğretmen olmayın. imam olun. zaten hırbo adamların cami de işi olmaz imamlarda namazlarını kıldırırlar tamam o kadar. , bir de halk size büyük saygı duyar. ama veli kendi çocuğunu zaptedemez okulda öyle 500 tane çocukla uğraşırsın yetmez gibi bir de yata yata para kazanıyor derler öğretmenlere. ben öğretmen olduktan bu yana 2 saatlik bir film izlediğimi bilmiyorum. ve yığınla yazılı kağıdı bekliyor beni.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ÖSS'de katsayı kalktı mı imam olmuş öğretmen olmuş farketmeyecek zaten.
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ben öss için emiyorum öğretmen olmayın imam olun. inaın ki atletim den ter akasıya çalışıyorum ama hala yata yata para kazanıyor oluyor adımız. her gün atlet değiştiriyorum. sakın öğretmen olmayın. herkes acayip yaratıkmış gibi bakıyor size bir de
Öne çıkan mesajlar