Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

tunch

Öne çıkan mesajlar

Dağıtılan ekstra üyelik filan söz konusu değil artık. İpini koparan giremiyor kısaca. Herkesin istediği an girebileceği bir beta değil bu ne yazık ki. Pre-order eden ve fileplanet paralı üyeliği olanlara tanınan bir beta. Ya da zamanında bazı online dergilerin ya da sitelerin dağıttığı key'ler var.
Sosyal ağlarda paylaş

fileplanette saat 8 de açıcak sanırım oyunu. oyun clienti 3gb ta yakın deniliyor ama fileplanet 1.8 gb indirdi. eğer sonradan patch falan olacaksa yaptıkları iş çok saçma. en azından 2-3 saat önceden oyunu açmaları lazımdı patch için. 1gb ta yakın patch yaparsa TR den çoğu kişi yarına kalıcak gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

evet biliyorum neredeyse 2 haftadır o kilitli download ile bekliyorum zaten. 17 sinde unlock olucak diyor fakat extra patch durumları olucaksa saat 8'den daha erken unlock etmeleri lazımdı bence. sonuçta openbeta ya hak kazananlar "aa ob başladı serverları göçmüş hemen şuna bak" diyecek seviyede değildir bence.

Edit: ama dediğim gibi patch olmayacaksa sorun yok. ama clientin 3gb ta yakın olduğunu duydum. fileplanetten indirilen ise 1.8gb.
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar dalga geçiyor sanırım benle. 3.6gb patch yapmaya başladı bendemi bi sorun var ? win7 desteklemiyormu ?

Herkes aynı sorunu yaşıyormuş zaten. CoX tada başıma gelmişti. kayıt girdileri ile ilgili bir problem sanırım. İşin kötüsü hala çözebilen yok. CB olsa anlardımda OB'de olucak iş değil bu. Hele paralıysa birde.
Sosyal ağlarda paylaş

fileplanet tan indiren herkesde aynı sorun var. win7 vista xp olması farketmiyor. Anlatılan yollarla patch boyutunu 1gb ye düşürdük. oda her 4-5 mb de donuyor. sevinsemmi üzülsemmi anlamadım.

Ana topic http://forums.champions-online.com/showthread.php?t=30421

Herkes şikayetçi. Epic fail diyecek duruma gelenler bile var.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle olucağını tahmin etmiştim zaten. Client hatasını geçtim hatalı olmasa bile yapacağı 900mb patch vardı. patchli clienti herkes için aynı anda açarsan olacağı budur. şuan sitede göçmüş durumda sanırım. ne kadar sürede kalkıcaklar altından bakalım.

Edit: Erken konuşmak istemiyorum ama düzeldi gibi. :D
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar mükemmel pazarlama çalışıyor , 3 gün önce girebilmek için bile kaç kişi vermiştir 5 dolar :D

21inde herkese açılıcak , para verenler de stres test yapmalarıyla geçinicek hehehe çok sevinçliyim :D iişallah head startda problem yaşamam , open beta olmasa da olur benim için ..
Sosyal ağlarda paylaş

ben direct2drive download manager ile yüklüyorum oyunu. 1.8 gb idi sabah çıkanı 1.86gb oldu onuda indirdim baştan. şimdi patch yapiyor 980mb ama her 4-5 mb de donuyor patcher. eğer baştaki 1.8gb ti indirip fix yapmadıysan 3.6gb dosyayı patcher ile indiriyor aynı donma sorunları olur tahminimce. (yaşayanlar var)

Eğer patcher ile değilde direk Download linki varsa 3gb o zaman sorun yok. eğer öyle bi link varsa banada söylersen sevinirim. patcher ile 900mb indirmek daha uzun sürücek çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Fileplanet'te bikaç saat önce çıkan versiyonu 300mb patche ihtiyaç duyuyormuş ama ben indiremedim direct2drive'dan aldığım için. eğer indirebilirsen bence onu indirip 300mb patch yap. Amerika bizden 10 saat geri. onların saatiyle gece 1-2 gibi belki biraz hızlanır patcher. benim tek ümidim bu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...