Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu open beta'ya fileplanet'a üye olanlar ve oyunu pre-order edenler mi giriyorlar? Yoksa ipini koparan herkes girebiliyor mu?
Eğer serbest ise client nereden indirilebilir? 17'de mi indirilebilecek?
Teşekkürler.

@farinal, 1 Eylül olması lazım oyunun çıkış tarihi.
Mesaj tarihi:
ucunbiri said:

open beta 17si denmesine rağmen son zamanlarda gördüğüm komik atraksiyonları baz alarak soruyorum; herkes girebilecek mi open betaya?

Ya arkadaşım senden 3 mesaj üstte ucunbiri sormuş aynı soruyu, cevaplamışız, fileplanet olayını da bir önceki sayfa yazmışım, az okuyun.
Mesaj tarihi:
Demek ki benim için açık olmamış yanıt ve sormuşum. Alan yetkilisi olarak klavyeye ekstradan fazla basmış olmanız bu şekilde cevap vermenize neden olamaz. Adam gibi sorduk ukalalığa lüzum yok.

edit: imla
Mesaj tarihi:
Spaygu said:

Bu open beta'ya fileplanet'a üye olanlar ve oyunu pre-order edenler mi giriyorlar?

Bunu sormuşsun.

Cevap bu:
dreagloth said:

17-26 ağustos arası olacak open beta için erken erişim hakkıymış.

ucunbiri said:

open beta 17si denmesine rağmen son zamanlarda gördüğüm komik atraksiyonları baz alarak soruyorum; herkes girebilecek mi open betaya?

Bu sorulmuş, sende hemen arkasına:

Spaygu said:
Yoksa ipini koparan herkes girebiliyor mu?

Cevap verilmiş açık ve net:
dreagloth said:

Evet.

Bu kadar açık cevapları anlamamış, kalkmış bana saldırmışsın, olmamış, saçmalamışsın. Son sorununda cevabı 17 sinde indirirsin gerçekten açılırsa. Konuyu uzatmaman iyi olur.
Mesaj tarihi:
http://www.champions-online.com/node/112700

50000 beta key dağıtılacakmış, sanırsam biz lokal saatten 3 saat ilerdeyiz yaz saati zımbırtısını da hesaba katarsak. yani sabaha karşı 03.00 gibi başlamasını bekleyebilenzi. tetikte olun ilk gören roketlesin B)-
Mesaj tarihi:
amazon.co.uk den haber yokhala open beta key ile alakalı.

17si ile 16sı arasında göndericez diye mail atıyolar ki çok büyük saçmalık.

50000 key için girişicem valla sıraya , kaçarı yok.

bu arada, closed beta keyi olanlar open betaya girebiliyolar , belki bilmeyen vardır diye söyliyim dedim :)

bu arada çok sevinçliyim , topici kapattığım iyi olmuş :D

(dre , başlığı editleyebilir misin , oyunun sitesini falan ekleyip , o başlta crpytic infosuna falan gerek klamadı gibi)
Mesaj tarihi:
birazcık reklam yapan oyunların open betalarının pek "open"lık yanı kalmıyor artık.. open betaya ya pre-order ederek , ya da fileplanet'ın paralı üyesi olarak girebiliyosun. diğer türlü bir giriş olduğunu sanmıyorum.

bi de işte closed beta zamanında dağıtılan ve benim kaçırdığım keyler ile giriş vardı. artık onlar da kalmadı.
  • Yeni Oluştur...