tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 oh sevindim. 5 sterlin daha pahalı ama olsun varsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 direct2drive da early start yokmuş. ingiltere adresi verip game.com dan sipariş vericem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 amazon.co.uk den pre-order ettik bakalım , handprintsten 2kişi ile beraber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 open beta 17si denmesine rağmen son zamanlarda gördüğüm komik atraksiyonları baz alarak soruyorum; herkes girebilecek mi open betaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 release date nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spaygu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bu open beta'ya fileplanet'a üye olanlar ve oyunu pre-order edenler mi giriyorlar? Yoksa ipini koparan herkes girebiliyor mu? Eğer serbest ise client nereden indirilebilir? 17'de mi indirilebilecek? Teşekkürler. @farinal, 1 Eylül olması lazım oyunun çıkış tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ucunbiri said: open beta 17si denmesine rağmen son zamanlarda gördüğüm komik atraksiyonları baz alarak soruyorum; herkes girebilecek mi open betaya? Ya arkadaşım senden 3 mesaj üstte ucunbiri sormuş aynı soruyu, cevaplamışız, fileplanet olayını da bir önceki sayfa yazmışım, az okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spaygu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Demek ki benim için açık olmamış yanıt ve sormuşum. Alan yetkilisi olarak klavyeye ekstradan fazla basmış olmanız bu şekilde cevap vermenize neden olamaz. Adam gibi sorduk ukalalığa lüzum yok. edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Spaygu said: Bu open beta'ya fileplanet'a üye olanlar ve oyunu pre-order edenler mi giriyorlar? Bunu sormuşsun. Cevap bu: dreagloth said: 17-26 ağustos arası olacak open beta için erken erişim hakkıymış. ucunbiri said: open beta 17si denmesine rağmen son zamanlarda gördüğüm komik atraksiyonları baz alarak soruyorum; herkes girebilecek mi open betaya? Bu sorulmuş, sende hemen arkasına: Spaygu said: Yoksa ipini koparan herkes girebiliyor mu? Cevap verilmiş açık ve net: dreagloth said: Evet. Bu kadar açık cevapları anlamamış, kalkmış bana saldırmışsın, olmamış, saçmalamışsın. Son sorununda cevabı 17 sinde indirirsin gerçekten açılırsa. Konuyu uzatmaman iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://www.champions-online.com/node/112700 50000 beta key dağıtılacakmış, sanırsam biz lokal saatten 3 saat ilerdeyiz yaz saati zımbırtısını da hesaba katarsak. yani sabaha karşı 03.00 gibi başlamasını bekleyebilenzi. tetikte olun ilk gören roketlesin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 amazon.co.uk den haber yokhala open beta key ile alakalı. 17si ile 16sı arasında göndericez diye mail atıyolar ki çok büyük saçmalık. 50000 key için girişicem valla sıraya , kaçarı yok. bu arada, closed beta keyi olanlar open betaya girebiliyolar , belki bilmeyen vardır diye söyliyim dedim :) bu arada çok sevinçliyim , topici kapattığım iyi olmuş :D (dre , başlığı editleyebilir misin , oyunun sitesini falan ekleyip , o başlta crpytic infosuna falan gerek klamadı gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 open betaya normal sitesinden client indirip giremiyor muyuz ekstra bişiler mi yapmamız gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 birazcık reklam yapan oyunların open betalarının pek "open"lık yanı kalmıyor artık.. open betaya ya pre-order ederek , ya da fileplanet'ın paralı üyesi olarak girebiliyosun. diğer türlü bir giriş olduğunu sanmıyorum. bi de işte closed beta zamanında dağıtılan ve benim kaçırdığım keyler ile giriş vardı. artık onlar da kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Girebilirisinizde 50k az bir sayı, zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 50kyı nereden alıcağımız belli oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 serverlar 10.00 da açılacakmış (bizim 13.00) ama keylerle ilgili bir gelişme yok sanırım public dağıtım olmayacak ona inandım an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 tunch said: 50kyı nereden alıcağımız belli oldu mu? fileplanet'te ödemeli üye olman gerekiyor bildiğim kadarıyla o 50k keyden bir tane edinmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 arkadaş bu ne salak open beta o zaman, her şeyden evvel open değil asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 keşke pati daha faşist olsa kullanıcılar konusunda , en ufak beğenmediğini gönderse yörüngeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 open betalar malesef son oyunlarda böyle oluyor.üyelikle para ile, işine gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 10 saat fark var bizim ile usa west coast arasinda. nerden cikti 3 saat ? saat 20 de acilir server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 avrupa saati demişler gibi okudum lakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hiç bir betayı avrupa saati ile açıklamamışlardı.buda olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 open beta pek open olmamış ya lotroda net opendı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar