Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Dennis said: Gwindon, DC'nin potansiyeli daha fazla bence, bu oyunun pvp'si çok iyi değil gibi geldi bana. "Heroes" - "Vilian" tarafından birini seçip başlıyorsun direk, iyi tarafta başladıysan batmanle, supermanle questler yapıyorsun onlara yardım ediyorsun, kotu tarafta ise jokerin falan istediklerini yapıyorsun. Demolardan gördüğüm kadarıyla da questler sıkıcı değil, yani git şundan 10 tane kes-gel yerine, batman'le bir bilim adamını korumak ya da jokerle bir yerlerden birşeyler çalmak çok daha zevkli olacaktır. çok fazla single player bu bahsettiğin olay ama bence Champions Online yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bide bence ikisini de deneyip öyle yorum yapın daha co daki quest gidişatını görmeden DCnin nası quest gidişatı olacağını bilmeden yorum olmasın ayrıca SOE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 1 hafta içindeki 2 patch notları: http://www.champions-online.com/node/592427 http://www.champions-online.com/node/594302 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 teleport olayını halletmeleri harika olmuş. PVP ler daha zevkli olucak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Yeni patch geliyor Yeni bir Meslek veeeee PVP MAP geliyo ^^ Coming up in early October! Mission Tracking Updates! – New ways to share missions with groups, including setting primary missions, making more missions shareable, and granting “Assist Bonuses” if you help complete a mission you don’t have. More Missions! – Bounty missions, UNTIL tasks, and more content in Millennium City and Canada to help address more of the leveling gaps. Power House 2.0 – A new room to test out your powers against real enemies, Power Tips from the trainers, and a duel-free zone by the trainers to make purchasing a power much quieter. The Blood Moon Rises October 27th! Take part in an event of epic proportions. The evil Undying Lord Takofanes has returned to proclaim his coming reign over humanity. Help defeat his undead hordes all over the world. Help save the 13 souls of the Undead Heroes to unlock the Celestial power set weeks before it is released to the public. New PvP Map: Zombie Apocalypse – Fight for survival against the zombie hordes. New power set: Celestial – A support-based set allows you to both heal allies and weaken enemies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 yaza kadar anca güzelleşir herhalde o zaman oynarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 GwindonSurion said: Yeni patch geliyor Yeni bir Meslek veeeee PVP MAP geliyo ^^ Coming up in early October! Mission Tracking Updates! – New ways to share missions with groups, including setting primary missions, making more missions shareable, and granting “Assist Bonuses” if you help complete a mission you don’t have. More Missions! – Bounty missions, UNTIL tasks, and more content in Millennium City and Canada to help address more of the leveling gaps. Power House 2.0 – A new room to test out your powers against real enemies, Power Tips from the trainers, and a duel-free zone by the trainers to make purchasing a power much quieter. The Blood Moon Rises October 27th! Take part in an event of epic proportions. The evil Undying Lord Takofanes has returned to proclaim his coming reign over humanity. Help defeat his undead hordes all over the world. Help save the 13 souls of the Undead Heroes to unlock the Celestial power set weeks before it is released to the public. New PvP Map: Zombie Apocalypse – Fight for survival against the zombie hordes. New power set: Celestial – A support-based set allows you to both heal allies and weaken enemies. sahahahaha LORD TAKOFANES isim çok komik XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ahahahahaha dikkat etmemişim sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bir MMO daha başlamadan bitti , en azından pati için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Öle düşünürsen CoH da bitti pati için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 swg de bitti pati için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 en azından onlar başlamıştı :) coh'un bitmesi de pati genelinin oyundan anlamıyor olması demek , mmo sevip de CoX oynamamak , hele hele oyun yok demek ayıptır günahtır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bu haftasonu bedava bu arada CO , illa account olması da gerekmiyor. girin download edin 2-3 gün bakın oyuna , zaten yeter o kadar süre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cathodic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 nereden indirebiliriz resmi sitesine baktım yok gibi tam bir link verebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 account yarat , başvur , download linki çıkıyor/çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pyrotoxin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Bedava haftasonu boyunca Steam'den de indirebilirsiniz. http://store.steampowered.com/app/9880/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 kutu olarak gelmiş geçen megavizyonda öle bakarken dikkatimi çekti. Türkçe açıklamalı filan arkası. 75 milyona satıyorlardı. kutu almak istiyen filan olur diye söliyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Oyunun son hali nasıl arkadaşlar, hala oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Fena değil hatta eğlenceli. Oyunu lvl 15e kadar ücretsiz deneyebiliyorsun ayrıca. Ben hesabı aldığım 1 ay boyunca lvl 15 üzeri karakter yapamadığımdan çok sinir oldum mesela :D Çünkü sürekli "şunu deneyeyim" "bu nasıl olurdu" şeklinde karakter değşitiriyorsun. End game göremedim daha 15 üstü karakterim olmadığından. Ama gayet zevkli oynanışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Oyunu satın almadan 15 lvl'a kadar deneyebiliyormusun? Ben sitede böyle bi yazı göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Aynen bende bulamadım. Hatta gözlerim bedava arıyordu dün sitede. olsa indircektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Oyunun eğlencesi karakter yaratmak ekranı ve o 15 lvl da zaten, hatta 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 PVP nasıl oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 city of hereos zevkliydi paticik teki çoğu arkadaşlada güzel günlerimiz geçmişti,ara sira hala girer bakarim account ne alemde diye champions online ne durumda kimler online şu anda ve pvp varmi coh oynarken en onemli sıkıntı pvp di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar