Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

tunch

Öne çıkan mesajlar

http://www.yougamers.com/gameometer/10350/

İşlemciyi feci sömürüyor. gösterilen parçacık sayısı diye bir ayar var kısmazsan pvp yaparken 5-10 kişi başına üşüştüğünde oyunun kapanmasına kadar gidiyor. (P7450 işlemcim)

Ben internetten direct2drive ile aldım. Steam'dada var sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

release gününde çok büyük değişiklikler yapıldı balansa.. işleyişler değişmese de powerların güçleri genel olarak çok azaldı. millet çok küfür edince böyle bişey yapmak zorunda kaldılar.

bu arada , 8600 gtden hd 4850ye geçmeyi planlıyorum. en fazla 1280*960ta oynuyorum oyunu. fulle yakın tam performans alır mıyım sizce?

şu anda 2x AA ile bile baya bir kastırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

PVE de çok sorun yaratmaz gibime geliyor fakat PVP de başın ağrıyabilir (Tabi herşeyi custom ayarlarda sona getirirsen). Bazı küçük ayarları kısarak ben 9600gt de baya akıcı oynayabiliyordum alıcağın kart daha performanslı. Ama görüntü kalitesi arttıkça çizgi romandan çıkıyor oyun biraz :D
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım pve karakterimi buldum :

hem dual blades , hem munitions.. hem area hem single target sağlam hücum. sanırım 4-5 atak power yeterli olucak .. passive buff için henüz karar veremedim. defensive olanların çok büyük bir etkisi yok gibi , ofansif olanlar da kendi classlarına yarar sağlıyor. duabl blades buffı da energy builderdan geliyor ki müthiş etkili.

oynadıkça anlıycaz karakteri. nasıl olsa free full retcon var ^^
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim anlayamadığım bi durum var. Mesela elektrik topu atıyorum level 20 dummylerin arasına. Bazen patladığında 600 bazen 1200 kadar hasar verebiliyor. Recovery'nin enerji dengesi, enerji gücü gibi bonusları var. Bende buildimi bu yönde yaptım fakat yine böyle bir dengesizlik var. Özellikle nuke tarzı powerlarda anlaşılıyor. Kaynağı ney bunun tam olarak ?

Edit: Critic ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Critical olsa yazıyor zaten.

İş iyice komikleşmeye başladı. Gigabolt ile buff olmadan 2200 e çıkabildim ve %60 damage strength buffu ile 1400 vurabildim (Critical halleri). Tamam şansıma en küçük hasarlar gelmiştir diyeceğim fakat o zaman bu enerji dengesi olayı ne işe yariyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Peki teşekkürler anladım şimdi. Character Focus olayı zor gerçekten. Damage bonus olarak hangi statları seçiceğime karar verememiştim. Electic için önerilen REC ve END fakat benim REC'e pek gönlüm razı olmadı. Fakat yine Electic Form'daki bonusları REC ve END etkiliyor. Baya karışık gerçekten reset gelmeseydi ne yapardım acaba. PVE de en çok zorlandıklarım zaten energy absorb eden patroller olmuştu. Bunun için REC seçmeye değermi bilmiyorum ama. 1 gündür neredeyse Powerhouse'dan çıkmadım çok fazla seçenek var. Sırf ranklarla bile fikrim değişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle yaptim. Dex End ve birazda Ego. characteristic focus olarak Dex ve End aldım. Avanger olarak oynuyorum genelde. Hasar muazzam ama çok çevik olmak lazım. Kürdan gibi birşey oluyorsun Avanger modundayken. level 22 yim 19 melee karakteri öldüremedim mesela guardian alıştığım için. Bence en güzel passive buff Lightning Reflex'di. CoX'da Elec/Elec Brute oynuyordum Electric Form vardı ağacın sonunda dodge ve damage resist veriyordu. CO'da da öyle birşey bekliyorum ama %25 damage bonus geldi. Oda END'e bağlı. Lightning Reflex harika fakat hem Avenger modunda kullanılamıyor hemde Gigabolt gibi nuke powerları kullanamıyorsun. Özellikle yaptiğim duellodan sonra kafam iyice karıştı buildmi kötü benmi kötü oynadım diye ama büyük ihtimalle ben kötü oynadım. Biran önce şu lanet powerhouse'dan çıkıp güneşi görmek istiyorum. Dummylere bakmaktan sıkıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet aslında RP tabanlı bir oyunda pvp için çokta kafa patlatmamak lazım. Ben sırf kendimi elektrikler içinde görmek için 4 puanımı Electric Form'a harcıyorum. bana getirisi %11 damage bonus neredeyse hiçbirşey 4 puana göre. 2-3 senemi Ragnarok Online gibi bir oyunda harcadığım için alışkanlık oldu build tasarlamak. Ama keşke CoX'daki gibi bazı seviyelerde Free Retcon hakkı verse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...