tunch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 1 saat sonra başlıyor oyun :D @tunch ekleyin , buluşuruz bir şekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tunch 1 saat oldu nerede bu serverlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 21 de ob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 turk kanalını açtım oyunda , gelenektendir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 şimdi oyun release mi oldu nedir ? yoksa hala ob mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 head start başladı. open beta değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yeni hero konseptimi bulabildim sonunda : Project Karamurat :D KM.0* şeklinde gider artık benim karakterler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 nerden alır yükleriz? haftaya sınavlarım bitiyor bi online oyuna başlayim diyorum buna mı başlayim wow a mı karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 direct2drive en temizi bizim için.. wow seviyorsan , CO daha iyi bir tercih gibi duruyor. wow temelinde ama daha gelişmiş karakter yaratımı. ayrıca hem büyü hem sci-fi bir arada powerlarda. şu ana kadar oyunda en beğendiğim şey ise düşman grupların çeşitliliği. hayalat western kasabası , böceksi uzaylılar , uzak doğu kült grupları , bildiğimiz sokak çeteleri , dr. destroyerin robotları. daha level 13üm :) rakip çeşitliliği bile sıkılmanıza bir engel teşkil etmiyor. ve yeni exp ayarlamasıyla bi yerden sonra grupla takılmak zorunlu/kolaylaştırıcı hale gelicek gibi duruyor. gidişat iyi şimdilik. oyunda çok kötü bi yan bulamama rağmen , şu ana kadar "oyuna girmeliyim" şeklinde bir iştah oluşturmadı bende. tabi bunda kişisel faktörler de etkili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 şu an betakey falan mı istiyo başlamak için birazcık bilgi alabilirsem çok sevinirim ^^ birazcık kıt oldum şu aralar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 oyunu alman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Ya ben direct2drive dan almıştım sanırım orada yok böyle birşey? sitede server UP yazmasına rağmen patch yapmaya çalıştığımda DOWN yazıyor 1 permission yazıyor birde. Hiçbir yerden keyde gelmedi bana ayriyetten açmak için. Sitede UP yazmasa dicektim bakım falan var ama benim account da bi sorun var sanırım. Direct to Drive and Steam are not included in the head start program. Tamam gerekli cevabı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Oyunun tam olarak saat kaçta açılacağını bilen varmı ? Sitede bi türlü bulamadım tam saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 tahminim akşam 9 gibi açılır bizim saatle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bu acilis saati early startin saatimi yoksa satin alan herkesemi acicaklar serverlari?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 early start 1 hafta önceydi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hmm iyi oyunun beta vs gibi asamalarini takip etmiodm acilmasini bekliodum dun oyunu d2drivedan aldim acaba cokmu erken aldim die endiselenmistim soruyim demistim tesekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Oyun serverlari su an acik arkadaslar eger oynanayanlar serverlarini verirse hepimiz bi serverda bulusabiliriz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 açıkmı ? Ben hala giremiyorum. Daha doğrusu patch bile yapamıyorum. Ayrıca sonradan ekleme olmadıysa oyunda server yok. Sadece Channel sistemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kredi kartı bilgisi girmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 topiğe mesaj atan arkadaşların oyun hakkında neredeyse hiçbişey bilmiyor olmaları bi garip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Oyun çıktımı le official olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 1 eylül 2009 itibariyle çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bu oyun mmo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 oyun değil lemur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar