Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

tunch

Öne çıkan mesajlar

direct2drive en temizi bizim için..

wow seviyorsan , CO daha iyi bir tercih gibi duruyor. wow temelinde ama daha gelişmiş karakter yaratımı. ayrıca hem büyü hem sci-fi bir arada powerlarda.

şu ana kadar oyunda en beğendiğim şey ise düşman grupların çeşitliliği. hayalat western kasabası , böceksi uzaylılar , uzak doğu kült grupları , bildiğimiz sokak çeteleri , dr. destroyerin robotları. daha level 13üm :) rakip çeşitliliği bile sıkılmanıza bir engel teşkil etmiyor. ve yeni exp ayarlamasıyla bi yerden sonra grupla takılmak zorunlu/kolaylaştırıcı hale gelicek gibi duruyor.

gidişat iyi şimdilik.

oyunda çok kötü bi yan bulamama rağmen , şu ana kadar "oyuna girmeliyim" şeklinde bir iştah oluşturmadı bende. tabi bunda kişisel faktörler de etkili olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben direct2drive dan almıştım sanırım orada yok böyle birşey? sitede server UP yazmasına rağmen patch yapmaya çalıştığımda DOWN yazıyor 1 permission yazıyor birde. Hiçbir yerden keyde gelmedi bana ayriyetten açmak için. Sitede UP yazmasa dicektim bakım falan var ama benim account da bi sorun var sanırım.

Direct to Drive and Steam are not included in the head start program.

Tamam gerekli cevabı aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...