Thalion Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Bu arada ilgilenenler için Video'nun ilk kısmında çalan şarkı, No Surender - Bone Thugs-N-Harmony Hoş bir şarkı, rap sevmem ama nedense gaza getiriyo şarkı beni ;)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ Ezzz lvl42 Runemaster Charismatic Young Savage Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unseen Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Thalion, 22 Mart 2003 14:16 tarihinde demiş ki: Bu arada ilgilenenler için Video'nun ilk kısmında çalan şarkı, No Surender - Bone Thugs-N-Harmony Hoş bir şarkı, rap sevmem ama nedense gaza getiriyo şarkı beni ;)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ Ezzz lvl42 Runemaster Charismatic Young Savage Excalibur | Midgard / EU 3 uncu sarkı lazım bıze pisiii :)[hline]`zegna the lvl35 Infiltrator of alb/exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 2 şarkı var olm video'da 3. şarkı ne alaka?[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ Ezzz lvl42 Runemaster Charismatic Young Savage Excalibur | Midgard / EU [Bu mesaj Thalion tarafından 23 Mart 2003 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unseen Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 2inci iste yalnıs soledım :)[hline]`zegna the lvl35 Infiltrator of alb/exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 :) bi bakiyim belki bulabilirim ama emin değilim..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ Ezzz lvl42 Runemaster Charismatic Young Savage Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar