Aramis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 selamn format attim, sp2 imi cdden kurdum. windows update yapsin dedim ve sp3u yukledi fakat live messenger kuramiyorum bir turlu. makine aptallasti resmen baska bu tarz sorunla karsilasan oldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Live messengerı niye kuramadığını açıklarsan ne gibi bir sorun olduğunu hata mesajı alıp almadığını açıklarsan daha çok yardımcı olunabilinir. Live messenger downloader diğer setupları indirirken sorun oluyor ve indirme başarısız oluyor diyorsan sp3 ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bağlantıda azcık bi sorun olsa maşallah yarıda kalıyor download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Sorun olarak bir hata vermiyor. Daha dogrusu yuklenemedi diyip duruyor. Sp3 yuklu iken. Bende sp2yi kurup messenger kurdum sonra sp3 u kurdum sorun olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bilgisyarınızı yeniden başlattınızmı diye help ekranında soruyordu... 1,2 denmeden sonra oldu aynı sorun bendede olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Dene hacım o zaman azimle dene mermeri delene kadar dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar