Elandoriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 o kadar bekledim indirdim patch yaptı bi heyecanla dalıverdim oyuna hemen bi account aliim dedim ama hevesim gursağımda kaldı :( şifre yaratırken sorun veriyor. Numarada kullanmanız lazım diyor kullanıyorum bu sefer harfte kullanmanız lazım diyor ikisini bir arada kullanıyorum gene harf kullanmanız lazım diyor deli olcam bi süre sonrada küçük bi pencere açılıp yeni account serverı offline diyor. Ne yapmam lazım bi tek benim başıma mı geldi bu olay? yoksa gelipte çözen varmı? wizards iki elle bi clienti yapamamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 1 tane buyuk harf kullanmak zorundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Kullandığım halde öyle bir hata veriyor ve ardından error L0012 hatasını veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 evet şana bala bu sefer kabul etti ama şimdide tekrar login olamıyorum error L0020 hatası veriyor ve böyle bir kullanıcı yok diyor.Ayrıca mailimde de hiç bişiy yok gelmemiş. şifremi unuttum bile yaptım yeni şifrede yok piyasada La havleeeeeeeee............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Parayı aldılar token yok piyasada hala... Acaba customer service'e en içten duygularımı ifade eden bir mail atsam bişey olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar