odchu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ayrıca tebrik ederim .. bi de ne açtın jedi ı ? zabrak ??[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 rebel olarak basliyosunuz baslangicda covert rebelsiniz faction pointiniz 0 recruiterla konusmayi dneedim konusmuyo :) inceledigim kadari ile jedi padawan olunca iki yol ayriliyo dark jedi knigh veya jeid knight okudugum kadari ile dark jedi knight i secen padawan otomatik olarak covert imperial oluyormus bu arada crystalleriniz pearlleriniz alinir :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: odchu, 02 February 2004 02:30 tarihinde demiş ki: imperial bir dark jedi olabileceğin fikri hoş değil bence ... imperiallar aralarında jedi barındırmamalı ... Alınma ama sen hiç Star Wars izlemedin sanırım. Galaxies, IV. ve V. episode'lar arasında geçiyor. Yani Palpatine'in imparator, Darth Vader'ın da imperial'ın ikinci adamı konumunda olduğu dönem. Ve bu adamlar light jedi değil inan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 bu arada sith lordalari daha oncelerinde unutmamak gerekir her ne kadar sona 2 adet kalsada,[signature][hline]sad [R.I.P] marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/armorsmith/brawler/N tka/N mechant/ (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: Novilamenja, 02 February 2004 19:12 tarihinde demiş ki: said: odchu, 02 February 2004 02:30 tarihinde demiş ki: imperial bir dark jedi olabileceğin fikri hoş değil bence ... imperiallar aralarında jedi barındırmamalı ... Alınma ama sen hiç Star Wars izlemedin sanırım. Galaxies, IV. ve V. episode'lar arasında geçiyor. Yani Palpatine'in imparator, Darth Vader'ın da imperial'ın ikinci adamı konumunda olduğu dönem. Ve bu adamlar light jedi değil inan. :) hehehhh sağol ama olayı biliyorum ... :)) işte bu yüzden güce sahip başka birini yanlarında bulundurmak istemiyorlar .. daima ve sadece 2 kişi ... ayrıca imperial çoğu klan nın kurallarında herhangi bir jedi yanlarında barındırmamak da var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ya bi kac seyi acikliyim bu server da master olmak icin en az bi sene oynamak gerekiyor. ki sadece jedi la oynayamiyorsunuz cunku jedi su gibi para cekiyor. yani sole diyim jedi actiniz an 1-2 milyon credit gitti. gelistirmek icinde de durmadan para yiyor. cogunluk yine diger char inizda oynuyorsunuz gunde 1-2 saat jedi kasabiliyorsunuz ve kalan zamanda durmadan diger chariniz ile para kasmalisiniz ya gorev yaparak ya da saglam loot toplayarak. bu arada master olabilmek icin app xp istiyor ve app su an bug li. cunku jedi skiller sifir skill point yiyor. ve app xp de bunun on ile carpimindan geliyor. bu yuzden de app xp alamiyorsunuz. hepinize kolay gelsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 okadar para crystal ve pearl lere felammı gidiyor? bu arada bir sey merak ediyorum initiate skill treenin ilk kolonu saber diger 3 kolonu force bildigim kadariyla.... Saver i IV ledikten sonra yapabilcegimiz sabr disinda saber a ihtiyacimiz varmidir? Yoksa condition imi cabucak bitiyor? Biraz acarmisin bu konuyu... neden jedilar zirt pirt saber degistiriyor?[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant, Entertainer, Brawler.. Stil prog: Pistoleer, squad leader Next: combat medic, doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivanhorn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Selamlar, ben BH'ın yarisini tamaladim sayilir 6 skill kaldi. Bi holo buldum ve kullandim,belki de hata ettim.Bi-engineer kas dedi. Simdi sorum shu ,artik Bh karsima cikmicak mi , yani droplasam olur mu?Yoksa silent ya da 2.,3. olarak karsima cikma ihtimali var mi,yani master olmadan birakmiyim mi? Jedi arkadas bilgilendirirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 okadar kasmıssan bh olmadan bırakma hidden prof 'un bh olabilir onun icin kas derim ben.[signature][hline]Perran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bh larin nerfleri kalkacak soylentileri var. cunku geriye hic skill point birakmamacasina masterlanan bir char ama bir commando ya kafa tutamiyor commando geri kalan skilleri ile dogru yatirimlar yaptigi zaman. bh lar diger professionlarin aksine pvp de daha cok kafa calistirmak zorunda kaliyor, ve dogru combolar icin surekli silah degistirmek durumudna kaliyoruz. carbine a gec, ordan pistole gec vs vs vs. skill pointlere bakarsak bh lik disinda hic bir sey yapamiyor. bh lar soe dev lerine yaklasik 3 aydir agliyorlar, soe jedi lara bile yanit verdi, ama bh lar icin henuz bir degisiklik yolda gozukmuyor. droid ler hem investigationlarda hem jedi trackte bug li, skill aldikca trackin suresi kisalacagina artiyor. soe zorlasan mark mazeretini one suruyor, ama pabucumu yesin onlar. silahlar, ozellikle scatter, nerf lu. eye shot skill agacinda cok erken geliyor, sirf bu atis icin pistol 2 leyip ya da accuracy icin 4 leyip masterlamadan bh i birakan adamlar var. master seviyesine cekilmesi lazim, master olmanin hemen hic anlami kalmamis gibi. tek bir sey var, eger investigation agacini 4 lediysen en az 2-3 ay bh ini birakma derim. oyunda su ana kadar gordugum cevremdeki insanlarin yapmaya calistigi skiller arasinda en zor o dolduruluyor. bh i masterlayip release lemek cok aci olur. ama investigation i doldurmadiysan salla gitsin. carbine ve investigation en zor iki agac bh ta. investigation zor ve uzun, carbine da da sorun bh larin carbine i dmg vermek icin kullanmamasi ama salak oyunun 4 lemek icin sizi dmg bazli exp sistemine bagliyor olmasi. overcharge ile commandolardan exp alicam diye kirdigim carbine in haddi hesabi yok. [Bu mesaj Namessar tarafından 05 February 2004 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Namessar, 05 February 2004 16:44 tarihinde demiş ki: bh larin nerfleri kalkacak soylentileri var. cunku geriye hic skill point birakmamacasina masterlanan bir char ama bir commando ya kafa tutamiyor commando geri kalan skilleri ile dogru yatirimlar yaptigi zaman. bh lar diger professionlarin aksine pvp de daha cok kafa calistirmak zorunda kaliyor, ve dogru combolar icin surekli silah degistirmek durumudna kaliyoruz. carbine a gec, ordan pistole gec vs vs vs [Bu mesaj Namessar tarafından 05 February 2004 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] diyosun ama zavallı commandoların işe yarar tek silahının da efektifliğinin artık %80 azaldığını da biliyorsundur. LLC daha başarılı bir alet. ayrıca benim gördüğüm çok az bh&commando duelini commando kazandı. (flame dabblerlardan bahsetmiyorum, master commandolar için konuştum.)[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 master commandolar için konuştum ama commandoyu da masterlamak için 25er defans ve 30ft acc den başka en ufak bir sebep kalmadı.[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 konudan sapıp bh tartısmasına dondurmeyelım ortalıgı, ama gene de ekleyeyim, llc yi pvp de kullanan ben daha gormedim. nerdeyse herkeste 70 lightning res veren composite var zaten. ayrica heat resistance i da torso shot in canina okuyor. halbuki flame thrower in dot u heat meat resistance dinlemiyor. ayrica commando masterlayip isi birakmaz, yaninda dunya skill i kaliyor masterladiktan sonra. commando nun nerflenmesi yeterli degil, stacking olayi acilen kaldirilmali, ya da bh larin tum nerfleri kaldirilmali. o kadar skill pointi bosuna mi harcadim ben? [Bu mesaj Namessar tarafından 05 February 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yok ben pvp için demedim zaten llc yi[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivanhorn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Benim sormak istedigimi yanlis anladiniz. Diorumki, holocron bio eng. yap dedi. Simdi Bh'in yarisindayim.Simdi droplarsam ilerde Bh masterlama karsima cikar mi? Yani gonul rahatligiyla drop edebilir miyim?. Butun merak ettigim bu? Silent ya de herhangi bi holocron bana Bh masterla der mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 der[signature][hline]Disposal of Eclipse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: ivanhorn, 06 February 2004 02:56 tarihinde demiş ki: Benim sormak istedigimi yanlis anladiniz. Diorumki, holocron bio eng. yap dedi. Simdi Bh'in yarisindayim.Simdi droplarsam ilerde Bh masterlama karsima cikar mi? Yani gonul rahatligiyla drop edebilir miyim?. Butun merak ettigim bu? Silent ya de herhangi bi holocron bana Bh masterla der mi? çıkabilir, çıkmaması için o prof. u masterlaman gerekir.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kettemoorda biri yeni rebel oldu ilk holosu bh :) der yani[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 master bh holo icin cat birakilacak bir profession degil, demek istedigim oydu. insan en az 1-2 ay bh kalmali bence, meret cok ugrastiriyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bh ler bence apayri bi prof deli skill point yiyor tmmda adam bounhy hunter, duelist diil yani bi bh avini gordugunde ilk atagi yapicak ki bu buyuk ihtimalle dizzy stun blind yapicak adami. her ne kadar oyunda rp biraz olsada sen master bh sin senden baskasi jedi avlayamaz. sehirde jediyini gordugun zaman ancak sen saldirabiliyorsun. baska kimse saldiramiyor. (ki xp calisan jedi ya saldiranlar da var ama bi kazanci yok sadece keyif icin yapiyor) def lerinin az olmasida bh nin tamamen assault bi char olmasindan kaynaklaniyor. yani oyun mantiginda oyunu yapanlar bu master bh gidip krayt hunt yapicak nasi yapicak ona def verelim diye dusunmemisler. yani oyunu biraz rp cercevesinde dusunun bende sonucda bir wookieeyim armor yok bi sey yok butun dmg i aliyorum ama bu keyif isi. ben wookiee olmakdan keyif aliyorum. cunku her ne kadar holo freak e donsemde acayip zorluklari var yani dusunun ben onca meslegi armorsuz yaptim. cok buyuk zorluklari var. yinede dedigim gibi bu keyif isi. bh likde ole adamlarin bi title i var. kelle avcisisin ve bh ler yeni patchde guclenecek. yani oyun u oyun gibi oynarsaniz zevkli en guclu olmaliyim kimse beni yenememeli diye oynarsaniz o oyundan ne kadar keyif alirsiniz tartisilir. bu oyunda bi bhlere bide pikeman lere ayri bi saygi duuyuyorum. hepinize saygilar. bu arada jedi gitmiyo kardesim onca meslek yaptim ranger da bile bu kadar moral bozuklugu icine girmemistim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 release 6,7 ve sonrasi icin bh degisiklikleri uzerine bir yazi yazacagim yakinda ayri bir konu olarak. bunlari tartisabiliriz. soe jedi lara oldugu gibi bh lara da baya bir sey vaadetti release 7 ve 8 de. bakalim sozlerinin ardinda duracaklarmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 beyaza katiliyorum... bu oyunu cikarirlarken hatta cikarmadan once bilmem nekadar bilirsiniz soylenen suydu bu oyun pvp icin gelmicek daha cok gurup savaslari ve mucadelesi icinde gelicek sonucen insanlar kim guclu ile snifi olarak o sinifi ya kabullenemiyor ya da o sinifa kayip zemini bozuyor diye haline acidigim soe simdi kara kara dusnuo oyunu basta action advanture olarak getirdiler lol simdi fps ye dondu eheh... yani benimde aklimin ermedigi bi suru is var mesela adam elinde bicakla sana kosuo hatta yaninda olsun o bicakla seni olduruo sen onu silah la vuruosun bisi olmuo simdi filmin realistiginde bi tartin filmde hangi cengaver gogsunden vurulup iki laserde yere dusmuo ben yillar once izledim ama hatirlamiom bi teraskasi mesela... bole fencer mencer ki oyunda cok beyendigim siniflardir yani bh yi komando ile kiyasliosun yani adamda roket launcher var 30k dmg vurdugumu biliyorum ama pvp de komik ben belki adamin gobegine atmicam o roketle ayaklarini bastigi yere vurucam quake gibi simdi niye bunu nerflemiolar yada rifleman sniperdir e ben 120 metreden vurucam okadar sniper olmusum neden nerflenmio da denilir yada tka a icin abi uzakdogu sanatlarini kastim yani adamin yanina gitmeden uzaktan bicak firlatamiomuyum firlatipta armordan sekmesi icin nerf gelirmi bi nerftir millet tutturuo yaw soe cok zor durumda yani aslinda kimse dikkat etmio ancak gurup olduklarinda gucluler... oyunun mantigi bu hala 1v1 mantigi aranio bende sonucunu merak ediom en guclu neyse ogrenim eninde sonunda cikar onu olcam... lol mauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 soe kendi dustu, aglamasin. kendi yedikleri haltlar, kendileri temizlemesini bilecekler. bu bir mmo. bu oyunda balance olmak zorunda. ben grup huntlarin babasini gordum eq da, 60 kisi raid yaptiniz mi hayatinizda baska bir oyunda? swg grup oyunu cart curt diye developerlar hic otmesinler, night sisterlar ve krayt haricinde grupluk bisi henuz gormedim ben. nerde 60 kisilik tanri raidleri burda? nerde en az 18 kisi gerektiren tele aggro zone lar? solo olarak mis gibi oynaniyor. hele 3 kisi iseniz 3 te iyi pet varsa cok cok az olduremeyecegiinz sey var. resmen soloda oynanabilsin diye dizayn edilmis bu oyun. swg de dengeler oturmamis durumda. pvp dengesi umrumda,ama pvp falan nadiren yapiyorum, o yuzden gozardi edebilirim. ama dengesizlik pvm de de ole. bh terminalinden alinan 2 mission icin "bh in roleplayi farkli, farkli bir hazzi var" ayagi altinda bir commando ya karsi hem pvp de hem pvm de bir char ezdirilmez. gidipte colun ortasinda dikilen ya da kosturan bir npc i oldurmenin roleplay hazzi falan yok. ustelik ben bir commando nun 2 katini harciyorum ortaya konulan emek olarak. o carbine la o investigation i o kadar skill point harcayarak doldurmanin acisini bir commando yasamiyor. dandik defense yuzunden kici kirik bir piket full compositeli 4lenmis llc ye ragmen bir bh i oldugu gibi yere yatiriyor, bir commando yu ise tirmaliyamiyor bile. adamlar zirhsiz bile tikir tikir 10k lik missionlari sololuyor. bh missionindan para kazanmak desek benim 40k lik bir investigation mission ina 10-15k ya yakin masrafim var, ustelik 1 saate yakin surdugu oluyor mission in droid bug i sagolsun. commando 10 k lik 5 mission sololuyor o arada. nasi denge bu kardesim? salla gec pvp yi, pvm side mi dengeli degil ki bunun? ama ben bh im bh kalacagim. soe nin de forumlarinda her gun basinin etini yiyecegim, ta ki bu meret duzelene kadar. bana bh oynamanin hazzini verecek bir seyler getirmeye basarirlarsa, ornegin kati kurallara baglida olsa bir jedi avlama ya da player char avlama sistemi, o tur degisikliklerde char in bu hali ile bile sadece bh oynarim. ama yok, ne haz var, ne denge var. jedi doldu her kosebasi, ben hala kimseye saldiramiyorum, droid ler calismiyor. bir sonraki ya da ondan sonraki publish te calisacak diye vaatleri var, ama o bile kesin degil. grup oyunu bu diyorsa guluyorum soe ye. bazi charlar hic kimseye muhtac degil ki bu oyunda? hele stim b ile herkesin 500 dmg yi cat diye healledigi bir oyunda kimse kimseye muhtac degil. alin iki buff olsun bitsin. nasi grup oyunu bu? ben mi hic grup oyunu gormemisim? [Bu mesaj Namessar tarafından 07 February 2004 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Namessar tarafından 07 February 2004 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Evet nemessar a katiliyorum.Denge bi mmorpg deki en onemli unsur benim icin mmorpg de genelde pvp onemlidir cunku bunun icinde genelde mmorpg oynarim.Swg de pvp yapan cok kisi oldugu soylenemez zaten yapanlar da ya cm ya tkm baska prof yok.İsterdim ki daoc taki gibi 100 lerce kisinin savastigi pvp arenlarindaki gibi gruplar ve denge olsun a tabi swg daha farkli bi oyun ama bi suru rebel ve imp in gruplar halinde savastigini gormek gusel olmaz miydi?ya da 100 lerce kisinin yaptigi raidler.Oyunda bufflanan bi adamin kesemeyecegi mob yok nerdeyse tek basima yaratik kesmek isteseydim single player diablo oynardim swg bole olmamali tabi konuyla alakasi pek yk sanirim dailmis konu tebrikler beyaz yolun acik olsun hep arkandayiz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 soe jedilar gelişmeden o droidleri düzeltmez adamlar jediların ölme olayını kaldırıyo halen bi gelişme yok bhlerde sırf bu droid olayı yuzunden bıraktım bhyi trackingle denerim bulurum falan dedim ama ııh hareketli bi hedefi trackingle takip etmek aşırı zor hele bide araçlar varken kesin kaybediyosun adamı namessar'ın bh ile ilgili soyledigi çogu şeye katılıyorum :) droid olayını tez zamanda duzeltirler umarım bende bh olurum tekrar :([signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar