Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 q6600 işlemci aldım bi süre önce. aldıktan sonra hiç bakmamıştım ama bi kaç gün önce biostan onboard ses kartını kapatmak için gezinirken dikkatimi çekti. işlemci 28-30C arasında çalışıyor. anakartın driver software cd sinden bi program yükledim hemen ve o programdan aldığım ekran görüntüsü: [img=http://img77.imageshack.us/img77/7025/34395441lb6.th.jpg] bu değer normalmi? edit: resmi linkleme çabaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 e süper işte 30 daha ne benim bi arkadasın işlemciye biraz yüklenince 80 90lara geliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 acaba ısıyı ölçen parçada (artık her nasıl ölçülüyorsa) bi sorunmu var diye düşünüyorum. işlemcinin fan hızı kullanıma göre değişiyor. 1600rpm ile 2600rpm arasında gidip geliyor. işlemci ısısının da 32Cyi geçtiğini hiç görmedim. işlemciyi yormak anlamında aoc oynuyorum. pek bi ısınma olmuyor. fan olarak intelin kendi fanı var şuanda. merak ettiğim, bu değer normal mi? nette araştırdım pek de faydalı bi şeyler bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bu değer normal ama için rahat edicekse başka bir programla bak işlemci ısısına her program doğru değeri göstermiyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Pied Piper said: merak ettiğim, bu değer normal mi? normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 benimkide 30-45 arası çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 benim işlemci 40 - 45 arası calısıyor senin çok iyi yat kalk dua et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Core sıcaklıklarına bak. Onlar farklı olabilir. Direk işlemci sıcaklığına güvenme. CoreTemp programı vardı yanılmıyorsam onla dene bi. Everestle de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bilgisayarı kurcalarken işlemci sıcaklıgını görüp farkeden herkes bu deger normal mi diye sormasa olmaz yani euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 52 derece benim boşken yüklenince 70 görüyo işlemci yanmadı 1 senedir :) edit: e6300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar