SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Öncelikle kişisel mi daha iyi olurdu bilmiyorum ma buraya yazdım, uygun görülürse taşınsın, hatalı yere açtıysam şimdiden özür dilerim. Herşey birkaç gün önce gece başlamış. Başlamış diyorumi olay benim değil kız arkadaşımın başından geçti, geçmekte. Kız birkaç gün önce bi gece uyanıyor, üst dudağının iç tarafında, (iç derken, deri altı yani, ağız tarafına yakın ama yine de, yanlış sayılmaz) bi şişlik farkediyor. Aynaya baktığında kendini resmen Aysun Kayacı çakmasına benzetiyor. Dudak belli bir şekilde şiş.Neyse hemen internete girip araştırıyor, alerjik ya da psikolojik nedenlerden oluşabileceğini söylüyor internet. Yatıyor, sabah yine aynı. Neyse, garip olan şu ki, sabah servisle giderken biz, ilk baktığımda şişlik varken, okula doğru şişliğin tamamen kaybolması. Neyse geçti diyoruz. Ertesi sabah yine aynı şey, yine sabah şiş, birkaç saat sonra iniyor. O gün, dişindeki bi problem nedeniyle dişçiye gidiyor. Dişçi, dişinde apse olduğunu, ilaç vereceğini, gerekirse daha sonra kanal tedavisi yapacağını söylüyor. Neyse o gece bi özel tıp merkezine gidiyorlar dudak şişliği için. Doktor da internette araştırdığına yakın şeyler söylüyor. Dişçinin verdiği ilacı içiyor gece. Sabah kalktığında bu sefer çakma değil harbi aysun kayacı, feci bi şişlik. Hemen gidiyorlar medical park'a bursaya, orada doktor yok dahiliyeci, oradan acıbademe. Acıbademdeki doktor dişçi ilacının neden olabileceğini söylüyor, ilacı değiştiriyor. Ama kafamıza takılan şu, tamam şişlik ilaçtan sonra artıyor da, ilaçtan önce dortaya çıkıyor ama. Hem ilacı da 1 kez içiyor topu topu. Neyse uzatmayalım. Daha önce kendisinin ya da yakınının başına böyle birşey gelen pati var mı? Geçici mi, tedavisi nasıl birşey. Ek: Az önce diş etinden bayaa bi iltihap akmışi, apse patladı galiba. Gülerken bile ağrıyormuş, şimdi acısı geçmiş. Ek2: En son olan yani bu sabahki şişlik hala devam etmekte. Ayrıca o gece özel tıp merkezinde ödem iğnesi vurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar