melun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 konuşmak hiç kolay olmadı ki en iyisi defolu bakışlarla anlatayım birkaç sağlam yama yaptım ki sökülmesin yırtılan göz kapaklarım artık eskisi gibi öpemem ki çürümüş resmen bıkkın dudaklarım yeniden kök verse ne yazar ki sorun bu sefer mor göz halkalarım kulaklarım bi ihtimal duyar belki ama duymazdan gelmeye bayılırım eskidiğimi hala farketmedin mi ki toparlamaya çalış ben yine dağılayım kalbimi neden böyle kemirdin ki geriye sağlam pek bişey kalmadı bayım pes ediyorum artık ne yazık ki kalan parçalarını sana bağışlayayım eskimişim, tenim lezzetli değil ki al bak bir parça koparayım tadına bakmadan yutma ki bari senin sağlığına dokunmayayım üretim tarihimde taze miydim ki son kullanma tarihim geçince bozulayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 [oldukca güzel...Noluyor paticiğe diyesim var bugün :) Devam.] Bir parçamı bıraktım kıyıya, Görüp kurtarırsın umuduyla... Sessizce dalgalar ayaklarıma vuruyor, Bu nasıl Rüzgardır,yüreğimi yakıyor.. Acıtmıyor hiç bir şey sen uzakta iken bile, Dile kolay,farkına varmam geç oldu yine.. Herşey sıfırda bütüleşecek bir kere daha seninle, Bu dünyada Bir kader beni sana getirmesede...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 şimdi "son kullanma tarihi geçmeden tüketiniz" ibaresi mi koysak yoksa başkaca bir şekle mi girsek... aslında durum gayet iyi özetlenmiş de kime bu sitem :)[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Corrupt... Güzel ama eline sağlık[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar