YesiLYagmur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Unutamadım Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş, kalbimde sızı, unutmadım seni Unutamadım, unutamadım, ne olur anla beni "Unutmak kolay" demiştin, "alışırsın" demiştin Öyleyse sen unut beni, yeter ki benden isteme Gözlerimde yaş, kalbimde sızı, unutmadım seni Unutamadım, unutamadım, ne olur anla beni Yıllar ikimizden de çok şeyler götürmüş Sen yeni yuva kurarken, beni paramparça bölmüş Gözlerimde yaş, kalbimde sızı, unutmadım seni Unutamadım, unutamadım, ne olur anla beni... Barış Manço Sevgiyle ve saygiyla kaliniz Bilgiler paylasildikca artar, sevgiler gibi YesiLYagmur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ay bu çok güzel bi şarkı.. :( hüzünlendim[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MannarGray Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Vaybe yagmur çok güzel bi şarkı:) bayaa duygulandım:(((([signature][hline]Mannar Gray Paladin [Bu mesaj MannarGray tarafından 11 February 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bu bir şarkı değil,bir efsane,yürekten düşen parçalardan biridir.. unutulmaz... Huzur içinde Yatasın Barış abi... :'([signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealized Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ruhu şad olsun büyük adamdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealized Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Yaws o gittiğinden midir bilinmez, yerine hiç onun gibisi gelmedi, şimdi Cem Karaca da gitti acep onunda yerine kimse gelmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phosphate Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ya valla çok güzel şarkı bu... :(:(:(:(:(:(:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phosphate Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ya inşallah öle olmaz ama, büyük bi ihtimalle ben yıllar sonra bu şarkıyı söylicem... :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bu Şarkı Hayatin bir Döeminde herkezin Dinliyip Göz Yaşı Döktügü Şarkılardan Biri O yüzden Çok Hoşumuza gidiyo Yagmurun Bunu Daha paslanmamış Raflardan Çıakrtıp Bize Tekrardan Hatirlatmasida Çok Güzel Tekrardan Teşşekurler Yagmur[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar