odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 haritada kendi charımı gösteren işaret kayboldu, radar kısmındada kayboldu.haritada nereye gidiyorum neredeyim göremiyorum.old tarantiada kayboluyorsun her yerde durum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 lag falandır dicem. restart atmayı denedinmi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kaç kere restart attım bir bilsel.lag felanda yok.ilginç bir durum.haritada kendimi gösteren ok yok ve radar map çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 radar mape sağ tıklayınca select quest indicator varmış onu yapınca düzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar