Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa Manager 2008


Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Eğlencelik bir oyun da fizik motoru can yakıyor ve asla FM'de aldığım hissi alamıyorum. Ama bazı faktörleri maç dışı faktörlerde yani acaip üstün FM'den. O özellikleri FM'ye koysalar süper olur.

Mesela aynı zamanda başkanlık yapabilmek hoş bir seçenek. Finansta şu kadar giriyor şu kadar çıkıyor yazıyo fmde ama geliştirme için olay yok. Oysa ki Fifa Manager'da finansını çabanla geliştirebilirsin. Güzel birşey. Yada o olmasa da FM'deki başkanlar amele gibi beklemesin, yatırım yapsınlar sponsorluk sözleşmesini 0£ per year olarak imzalamasınlar. Evet başıma geldi :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gollerin %90'ı ceza sahasının dışından baya uzaktan ve yine uzak frikiklerden oluyor, o kötü biraz. şut skilleri 60 70 civarı elemanlar bile iyi kalecilere bu tür goller atabiliyolar.

bu arada 1.2 patchi ve son database update'ini çekip kurdum. bir de öyle başlayacağım oyuna baştan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o şey kötü bir de. Yani sonuncuyu çok oynamadım da önceki iki oyunda bir yerde taç oldu mu bittin yani paso taç oluyo.

Ayrıca futbolcular çok salak faullerle çok kolay kart görüyorlar. Ve rakiptakımlar nedense kırmızı görünce gaza gelip çatır çatır oynamaya başlıyorlar. İki adamları atılırsa vay halinize :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...