Talerun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yaa ben edonkey die bişey duydum daha yeni :) tamam biraz geç kalmış olabilirim. Lütfen yalvarıyorum Biri bana şu olayı tüm ayrıntılarıyla anlatsın! Ne işe yarar, nerden indirelim? Dosya arama için naapalım? Tehlikeli midir? İllaki para mı vermek lazım? Yoksa beleş midir? Nedir? Kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Kimsenin anlatacağını sanmam 50 kere anlatıldı. Bak üstte zaten sticky topic var 2 tane. Oku biraz.[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talerun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 yaa yazılanlardan hiçbişey anlamıyorum ki linklerin çoğu çalışöıyo zaten biraz ilerleme kaydettim kendimce emule plus ı indirdim lütfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talerun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 yaa tamam öküzlük oluyo bu kadar yazılan edilen bi konu hakkında yardım istemek ama ben yazılanları anlamıyorum :..( biraz daha basitçe olsa mesela yaa en azından ayarları geçtim hadi nasıl dosya indiririm onu öğreneyim yeter heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 anlamadığın yeri sorsan daha rahat cevap veririz :)[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Gerçekten sabırlı olman gerkiyor ve gerçekten. Sticky okumadım ama mod kullanırsan iyi sonuc elde edebilirsin, çünkü tekbaşına gerçek bir bandwitdh eater bi program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talerun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ben edonkey 0,52 indirdim yukledim ve su an kullaniyorum 256k adsl var ama dl 3 - 4 k'nin uzerine cok zor cikiyor bu bot olayini, mod olayini falan bir anlatsin gozunuzu seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar