MadEaGlE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 selam arkadaşlar şu sıralar rogue a fena sarmış durumdayım. ama action barlardan tasarruf etmek için sinister strike la backstabi tek tuşta toplayıp şu şekilde makro yapmak istiyorum. arkadayken tuşa basarsam bacstab backstab olmadıgı yerdede sinister. kendim bi iki denedim ama olmadı makro konusunda pek bişi çakmam da :D yardım edebilcek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 öyle bişi imkansız olur global cd yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 If condition'lar yasaklandi, ama cinlilerin genede bi sekilde condition macrolari yaptiklarini duydum, iyi bisey degil blizzardin yasakladigi seyleri yapmaya calismak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Yooo gayet basit bir makro bu, if'e falanda gerek yok. /Cast Backstab /stopcasting /cast Sinister Strike /script UIErrorsFrame:Clear() bu makro Backstab vurmayı dener başarılı olursa sorun yok, başarılı olamassa bu sefer sniste vururmayı dener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mantık olarak işe yarar, ama cast etme olayı backstapte sürekli değildi sanırım. Başaramadığı zaman en sonunda tekrar başa dönmez mi? Bir de 4. satır ne işe yarıyor? Ekleme: Biraz önce denedim çalışmıyor. Backstap vuramadığında hiçbişey yapmıyor. Ama isterseniz blizz forumda şöyle bir konu mevcut. Rogue Macro thread v3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 you must be behind your target gibi error mesajlarinin cikmamsina sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Hazır konu açılmışken ben de birşey sorayım. Şu macro hoşuma gittti; /castsequence Shadowstep, Ambush ama küçük bir sorunu var. Shadowstepten sonra eğer ambushu vuramazsa daho sonra tekrar kullanmak istediğimizde tekrar ambush yapmaya çalışıyor. Bu nasıl düzeltilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Rock said: Hazır konu açılmışken ben de birşey sorayım. Şu macro hoşuma gittti; /castsequence Shadowstep, Ambush ama küçük bir sorunu var. Shadowstepten sonra eğer ambushu vuramazsa daho sonra tekrar kullanmak istediğimizde tekrar ambush yapmaya çalışıyor. Bu nasıl düzeltilir? /castsequence reset=30,target/combat Shadowstep, Ambush Bu hali ile 30 saniyede bir yada target değiştirdiğinde yada combattan çıkınca resetlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar